Webinar: Temadag om Granskning

Boligdirektørforeningen og BL inviterer til Webinar om granskning og nyt bygningsregister samt Topledernes vigtigste opgave i de næste 6 - 12 måneder?

20.10.2020

Tilmelding lukket

DKK 0,-

ID:

2020-0359

Målgruppe:

Alle

Type:

Konference

Varighed:

2½ timer

Dorte Hjerrild

Dorte Hjerrild

Afdelingschef for Kurser og Rådgivning
Se profil

Kender du til Landsbyggefondens nye digitale bygningsregister og kravene til gennemførelse af den lovpligtige opgave med ekstern granskning af vedligeholdelsesplanerne? 

Kender du til opgave og omfang af jeres eget arbejde med at registrere vedligeholdelsesbehovet og forberede den eksterne granskning, som skal være gennemført inden udgangen af 2021?

Og kender du til de strategiske overvejelser bag aftalen med staten om løsningen af denne opgave, som får stor betydning for den almene sektor i fremtiden?

Hvis ikke - så er du nødt til at tilmelde dig denne digitale konference, hvor Leif Tøiberg, driftsstøttechef i Landsbyggefonden vil bringe dig helt ind i maskinrummet, og Bent Madsen, direktør i BL, vil gennemgå perspektiverne omkring effektivisering og digitalisering.  
Konferencen vil foregå i Wecademys digitale konferencerum. Her vil du få skarpe og konkrete oplæg, som du bagefter kan diskutere med de andre konferencedeltagere i mindre online-grupperum. Konferencen bliver faciliteret af BLs konsulenter, der vil sikre, at formatet er varierende og involverende for dig som deltager.

Du vil få vigtig viden om lovkravet og blive præsenteret for det interviewskema, som boligorganisationerne skal bruge ved indberetning til Landsbyggefondens kommende bygningsregister. Samtidig får du mulighed for at vende spørgsmål og tanker med dem, der står i samme situation som dig.
Målgruppen for webinaret er direktører og ansatte med det overordnede ansvar for bygningernes vedligeholdelse.

Webinaret finder sted tirsdag d. 20. oktober 2020 kl. 09.30 - 12.00.

Inden webinaret vil du modtage et link sammen med instrukser til, hvordan du logger dig på.


Webinaret er støttet af Boligdirektørforeningen og er derfor uden deltagerafgift. Der vil dog blive opkrævet en pris på 350 kr. ved manglende deltagelse.

Sted

Online Kursus

Søger du bolig? - Klik her