Elevkursus

Så er der igen mulighed for, at du som elev kan blive introduceret til den almene boligsektor. Samtidig får du mulighed for at erfaringsudveksle og netværke med elever fra andre boligorganisationer. Denne gang udbyder vi kurset over 2 dage med en uges mellemrum, og første dag bliver som online-kursus

28.09.2021 - 05.10.2021

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 3.600,-

Tilmeldingsfrist 22.09.2021

ID:

21-21

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

2x1dag

Søren Madsen

Søren Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  kje@bl.dk

Deltagere

Kurset er målrettet elever i administrationen.

Formål

Formålet er at give deltagerne en bred indsigt i den almene sektor og den samfundsmæssige betydning af de almene boliger. Vi sætter også fokus på kunderne – altså beboerne.Sidst, men ikke mindst er formålet også at give deltagerne mulighed for at erfaringsudveksle med kolleger fra hele landet.

Indhold og emner

Den første dag (som afvikles online) har disse temaer:• Den almene boligsektors historie og formål• Lokal og national interessevaretagelse• Det boligsociale arbejdeDer er afsat tid til præsentation, og efter hvert oplæg er der drøftelser i mindre grupper. Den anden dag (som afvikles fysisk) har disse temaer:• Boligorganisationernes opbygning og beboerdemokratiet.• Beboerrejsen – det almene fra beboernes perspektivPå beboerrejsen laver vi nedslag på forskellige situationer og søger svar på spørgsmål i mindre grupper.

På kurset første dag (28. september 2021) er der program fra kl. 10.30-16.00. På kurset anden dag (5. oktober 2021) er der program fra kl. 10.00-16.00.

Sted

Første dag mødes vi online, og vi bruger Microsoft Teams som platform.
Anden dag holdes på Hotel Hesselet i Nyborg

Pris

3.600 kr.

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Kirsten Jepsenkje@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Søren Madsensma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Sted

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119

5800 Nyborg

Søger du bolig? - Klik her