Boligøkonomi 2021/2022

Fra regnskabsmedarbejder til økonomimedarbejder - på Boligøkonomi får du viden og værktøjer til at foretage økonomiske analyser, vurderinger og beregninger.

26.10.2021 - 24.02.2022

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 24.300,-

Tilmeldingsfrist 10.10.2021

ID:

2021-0020

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Uddannelse

Varighed:

4 x 2 dage

Henrik Madsen

Henrik Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  kje@bl.dk

Deltagere
Ansatte i boligorganisationerne med nogle års erfaring inden for regnskab og økonomi og med en grundlæggende forståelse for økonomien i en almen boligorganisation og dens afdelinger. Deltagerne skal som minimum have erfaring med at udarbejde et helt driftsregnskab for en almen boligafdeling. 

Formål
Uddannelsen sigter mod at udvikle deltagernes evne til at skabe overblik og til at kunne foretage selvstændige økonomiske analyser og vurderinger og dermed også til at arbejde med komplekse økonomiske problemstillinger.

Vurderinger af den økonomiske udvikling, huslejekonsekvenser, økonomiske analyser, nøgletal og sammenligninger danner ofte baggrund for vigtige beslutninger. Og de kan bruges som målepunkter til at følge op på beslutninger, målsætninger og udviklingsinitiativer. Boligorganisationerne har brug for økonomimedarbejdere, der kan levere sådanne analyser.

Indhold og emner
Grundig gennemgang og drøftelser af de særlige økonomiske forhold og regler, der gælder for de almene boligorganisationer. Uddannelsen præsenterer en række analyseredskaber og træner deltagernes evne til at vurdere og perspektivere de økonomiske forhold til boligorganisationen og i afdelingerne.


Metode

Uddannelsen består af 4 moduler af 2 dages varighed. Der vil være en del hjemmearbejde mellem hvert modul blandt andet i form af skriftlige hjemmeopgaver. Forløbet afsluttes med en skriftlig eksamen på 4 timer, som bedømmes med bestået/ikke-bestået.


Boligøkonomi er en samlet uddannelse med tilmelding til hele forløbet på modul 1.


Datoer


Modul 1: 26. - 27. oktober 2021 på Sinatur Hotel Storebælt
Modul 2: 30. november. - 1. december 2021 på Sinatur Hotel Storebælt
Modul 3: 18. - 19. januar 2022 på Hotel Scandic i Odense
Modul 4: 23. - 24. februar 2022 på Sinatur Hotel Storebælt

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Kirsten Jepsenkje@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Henrik Madsenhma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Sted

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121

5800 Nyborg

Søger du bolig? - Klik her