Kursuskalender

Her kan du tilmelde dig alle BL's åbne kurser og uddannelser.

Målgruppe: Kursus ansatte

Konflikthåndtering for ansatte i adm. og drift

Tilmeldingsfrist: 02. feb. 2020
Startdato
03.03.2020 - 04.03.2020
Sted
Aarhus C, Scandic Hotel Aarhus City
Varighed
09:30 - 16:00
Pris
DKK 0,-
Tilmeld venteliste
Konflikthåndtering - for ansatte på ESL og HK overenskomst

Hvad gør I, når I mødes af vrede eller frustrerede beboere, som vil have jer til at løse en konflikt for dem? Og hvad gør I, hvis I oplever at blive truet?

OBS: kurset er kun for ansatte på ESL- eller HK-overenskomst.

I samarbejde med ESL, HK og Center for Konfliktløsning tilbyder BL - Danmarks Almene Boliger et 2-dages kursus i konflikthåndtering for ansatte i administrationen og driften i de almene boligorganisationer.

Konflikter forekommer ofte i almene boligområder, både mellem beboere og mellem administration og beboere. Konflikter kan skabe utryghed og dårlig trivsel, både for jer som ansatte og for beboerne. Samtidig kan konflikter være svære at forstå og vanskelige at håndtere. Med et kursus i konflikthåndtering styrker I jeres boligorganisations viden og redskaber til at håndtere hverdagens konflikter.

Indhold i undervisningen

God kommunikation er altafgørende i konfliktarbejdet - både når man vil forebygge, åbne og løse konflikter, samt håndtere tilspidsede situationer.

Derfor er det bl.a. også muligt at komme til at arbejde med konfliktnedtrappende og kontaktskabende kommunikation. Et kursus for ansatte i boligorganisationerne kan give jer en grundlæggende konfliktforståelse, træning i at agere konstruktivt i egne konfliktsituationer og roskabende tilgange i højintense situationer.

På kurset arbejder vi med nogle grundlæggende analyseredskaber for at få forståelse for, hvad en konflikt er, og hvad der sker med os, når den eskalerer. Vi arbejder også med, hvordan I møder konflikter fx spontane og bevidste reaktioner på konflikt, og reflekter over, hvordan I hver især selv reagerer på konflikter.

Praktisk information

Kurset afvikles på 2 dage i på Scandic Århus City - uden overnatning

Kontakt

Eva Seyffert, konsulent
evs@bl.dk / mobil 2070 9693
Søger du bolig? - Klik her