Kursuskalender

Her kan du tilmelde dig alle BL's åbne kurser og uddannelser.

Målgruppe: Almene Boligdage

Almene Boligdage 2020 - UDSKUDT

Tilmeldingsfrist: 12. aug. 2020
Startdato
11.09.2020 - 12.09.2020
Sted
København S, Bella Center
Varighed
10:00 - 16:00
Pris
DKK 4.000,-
Aflyst

Almene Boligdage

Almene Boligdage er den almene boligsektors konference og mødested for landets mere end 500 almene boligorganisationer og deres beslutningstagere. Almene Boligdage afholdes hvert tredje år med ca. 1200 deltagere.

I år afholdes Almene Boligdage i Bella Center med en kombination af konference og en lang række aktiviteter og arrangementer. Programmet byder på levende debatter, engagerende workshops og ekskursioner til boligområder i og omkring København.

Gode initiativer og projekter fra hele landet synliggøres for at øge gensidig læring og inspiration boligorganisationerne imellem såvel som på tværs af sektorer. Almene Boligdage skal synliggøre, understrege og manifestere, at den almene sektor bidrager positivt til det danske samfund og til det enkelte liv.

Målgruppe

Almene Boligdage henvender sig til alle ansatte i boligorganisationerne og valgte i organisationsbestyrelser og afdelingsbestyrelser.

Indhold og emner

I 2020 fokuserer Almene Boligdage på gode samarbejder på tværs af brancher, sektorer og boligorganisationer. Temaet er Fællesskaber - Sammen Om Et Endnu Bedre Liv.

Almene Boligdage beskæftiger sig med fire overordnede temaer:

  • Byudvikling og bæredygtighed
  • Boligsocialt arbejde
  • Effektiv drift
  • Frivillighed og engagement

Priser

Pris pr. deltager for Almene Boligdage 2020 begge dage inkl. konference og valgfri deltagelse i alle arrangementer samt middag og uddeling af Almene Fagpriser er 4000 kr.

Pris pr. deltager for Almene Boligdage 2020 begge dage inkl. konference og valgfri deltagelse i alle arrangementer uden middag og uddeling af Almene Fagpriser er 3000 kr.

Frister

Tilmeldingen er åben indtil der er udsolgt eller indtil en måned før afholdelse.

Deltagere kan melde sig på selvvalgte aktiviteter fra medio april. Følg med på almeneboligdage.dk  

Program

Programmet afsløres løbende efterhånden som aktiviteterne falder på plads. Vi informerer om Almene Boligdage 2020 i vores særlige nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Ved tilmelding modtager deltagere automatisk nyhedsbrevet, som kan afmeldes igen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål kan du skrive til almeneboligdage@bl.dk eller kontakte Eva Seyffert på 2070 9693 eller Lea Darmon på 2089 2379.

Søger du bolig? - Klik her