Kursuskalender

Her kan du tilmelde dig alle BL's åbne kurser og uddannelser.

Målgruppe: Kursus ansatte

Temadag om udsatte beboere

Tilmeldingsfrist: 03. feb. 2020
Startdato
04.02.2020 - 04.02.2020
Sted
København V, Boligselskabernes Hus, KBH
Varighed
09:30 - 16:00
Pris
DKK 1.800,-

Temadag om udsatte beboere med psykisk sygdom
Hvilke muligheder har boligorganisationen for at hjælpe udsatte beboere med psykisk sygdom? Hvad er boligorganisationen forpligtet til, og hvordan kan boligorganisationen og kommunen skabe et godt samarbejde om målgruppen af beboere med psykisk sygdom? Det sætter vi fokus på med en temadag.

Målgruppe
Temadagen er for ansatte og ledelsen i boligorganisationerne, som ønsker at bliver mere afklarede med boligorganisationens rolle og opgave i mødet med beboere med udfordrende adfærd.
Temadagen giver ikke konkrete værktøjer til frontpersonalets møde med den enkelte beboer, men har derimod fokus på boligorganisationens rolle og opgave.

Indhold og emner
Temadagen tager afsæt i, hvordan det er at leve med psykisk sygdom, og fakta om udsatte beboere i de almene boligområder - hvordan ser billedet egentlig ud, og hvad ved vi om de beboere, der lever med psykisk sygdom?

I vil også få indsigt i, hvilke muligheder der er i lovgivningen i forhold til at huse udsatte beboere og samtidig sikre socialt og økonomisk velfungerende afdelinger/boligområder. Hvilket ansvar har boligorganisationerne og hvornår man kan/bør henvende sig til andre aktører og myndigheder?

Endelig vil der være er fokus på inspiration fra praksis på det gode samarbejde med og brobygning til kommunen og andre aktører.


Formen er dynamisk med vekslen mellem oplæg, drøftelser og mulighed for at netværke.


Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kontakte Eva Seyffert på evs@bl.dk/ 2070 9693

Du kan se programmet her

Søger du bolig? - Klik her