Webinar om affaldstakster: En fair fordeling af kommunens omkostninger

Kom med, når BL for første gang inviterer til webinar om affald og takststrukturen. Vi sætter fokus på hvordan I selv kan undersøge om jeres kommune har en fair og kostægte fordeling af udgifter på affaldsområdet. Hvordan finder jeg ud af hvad jeg selv betaler? Hvad betaler et parcelhus? Og er det kostægte? Webinaret er til dig, der som beboerdemokrat gerne vil vide mere om hvordan I kan påvirke politikerne i jeres kommune til at lave en mere kostægte fordeling af kommunens udgifter indenfor affaldsområdet. 

30.05.2024

Ledige pladser

DKK 0,-

Tilmeldingsfrist 27.05.2024

ID:

24-43

Målgruppe:

Alle

Type:

Kursus

Varighed:

Kl. 16.00-17.30

Mette Tams

Mette Tams

Kredskonsulent 5. og 8. kreds
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  mpr@bl.dk

Vi betaler alle for at få håndteret vores affald. Men der er næsten 98 forskellige måder at lave en takststruktur på og det kan være komplekst at komme i gang med at undersøge om man betaler en fair andel af udgifterne. 

På webinaret gennemgår vi hvordan I kan undersøge hvad I selv betaler, hvad I burde betale, hvad en parcelhusejer betaler, hvad boligafdelinger der ligner jer, betaler og ikke mindst hvad I kan gøre ved det. Vi har konkrete eksempler på hvordan I bruger Landsbyggefondens værktøjer til at indsamle udgifter og lave sammenligninger med andre boligorganisationer. Og ikke mindst, forslag til hvordan I konkret kontakter kommunen og får sat gang i en dialog med de rette personer. Hovedpunkter: 

Webinaret giver dig mulighed for at få indblik i, hvordan I undersøger hvad I betaler og om det er for meget. Og hvordan I kan komme i gang med en dialog med kommunen og få ændret forholdene til det bedre. 
Det er GRATIS at deltage og vi ser frem til at byde dig velkommen til et spændende webinar! Sted 
Online – på webinarplatformen twentyrthree.com  

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Maja Pinkowski Rottbøllmpr@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Mette Tamsmta@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her