Det gode afdelingsmøde

Hvordan bliver afdelingsmødet en succes med engagerede beboere, god stemning og stor deltagelse? Kom på ”Det gode afdelingsnmøde” og find ud af det!

10.11.2023 - 11.11.2023

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 4.000,-

Tilmeldingsfrist 27.09.2023

ID:

23-216

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

Fredag kl. 17 til lørdag kl. 16

Henrik Madsen

Henrik Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Hvordan bliver afdelingsmødet en succes med engagerede beboere, god stemning og stor deltagelse? Kom på ”Det gode afdelingsnmøde” og find ud af det!

Få hjælp til planlægning og udførelse af afdelingsmødet

Et mødes succes afhænger i høj grad af mødets tilrettelæggelse, afvikling og opfølgning. På dette kursus bliver du og dine bestyrelseskolleger klædt på til at klare denne opgave til perfektion, så mødet bliver en succes.

Afdelingsmødet er en vigtig del af beboerdemokratiet, hvor vigtige beslutninger bliver taget. Derfor fortjener mødet også at være korrekt afholdt, hvor der er engagerede beboere, samtidig med at formalia bliver overholdt og stemningen er god. Med ”Det gode afdelingsmøde” er det netop, hvad I får med hjem.

Det kan være svært at skaffe deltagere til et afdelingsmøde. Det kan også være svært at holde den gode tone og gå glad derfra, men på ”Det gode afdelingsmøde” gør vi noget ved det. Vi skal udveksle, overveje og afprøve værktøjer og erfaringer, der fører til et bedre møde.

 På dette kursus får deltagerne en unik mulighed for at få inspiration og undervisning i alt fra indbydelsen og planlægningen af mødet – til al det praktiske omkring afviklingen, dirigentrollen og opfølgningen.

Et godt afdelingsmøde er vigtigt for en god afdeling

Kurset er både for nyvalgte og for erfarne bestyrelsesmedlemmer, som gerne vil have inspiration til at afholde et succesfuldt og levende afdelingsmøde.

Formål

Formålet er at inspirere afdelingsbestyrelsesmedlemmer i forhold til planlægningen af de fremtidige møder. Deltagerne vil lære al formalia i forbindelse med afdelingsmødet, samtidig med at de vil blive præsenteret for fif og ideer til at engagere beboernes interesse for møderne.

Derudover, vil deltagerne også få nyttig indsigt i dirigentrollen.

Indhold og emner

Kurset vil bl.a. dreje sig om:

Kurset er en blanding af oplæg, drøftelse i mindre grupper og erfaringsudveksling.

Praktisk information og pris

Sted: Sinatur Hotel Storebælt

Tid og dato: kl. 17.00 den 10. november – kl. 16.00 den 11. november

Pris: 4.000 kr.

Sted

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121

5800 Nyborg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Henrik Madsenhma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her