Budget og formidling

At godkende afdelingens budget på afdelingsmødet er måske ikke det sjoveste punkt på dagsordenen, men det er et af de vigtigste! Her beslutter du den økonomiske ramme for afdelingens aktiviteter og udvikling, men forstår du selv diverse budgetposter? På dette kursus lærer du ikke kun at forstå budgettet, men også at præsentere det for dine medbeboere på afdelingsmødet.

08.09.2023 - 09.09.2023

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 4.000,-

Tilmeldingsfrist 01.09.2023

ID:

22-91

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

Fredag kl. 17. til lørdag kl. 16

Henrik Madsen

Henrik Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Det at præsentere budgettet til det årlige afdelingsmøde kan være en svær opgave. Hvis ikke du selv har svært ved at gennemskue budgettet, så er der helt sikkert beboere, som har svært ved det! 

Derfor er det vigtigt at kunne præsentere budgettet på en informerende og forståelig måde, da det oftest fylder meget for beboerne. 

På "Budget og formidling" tager vi fat på opgaven om at formidle budgettet til beboerne, så de kan forstå og anerkende baggrunden for budgettet. 

Vi vil have fokus på, hvordan I præsenterer budgettet, samtidig med at I får forståelse for hvilke dele af budgettet, der tit er vigtigt for beboerne og som derfor kræver ekstra opmærksomhed.

Selvom kurset ikke er et økonomi-kursus, så vil du få bedre forståelse for din afdelings budget - alt sammen med henblik på at kunne kommunikere det succesfuldt videre til dine medbeboere.

Deltagere
Medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelser.

Formål

Formålet med kurset er at give den valgte et overblik over budgettets poster samt indblik i og forståelse for, hvordan man som valgt kan spille en aktiv rolle i formidlingen af budgetforslaget for afdelingerne. Kurset har desuden fokus på, hvordan man skaber et godt budgetsamarbejde med administrationen.

Indhold og emner

Kurset indeholder en gennemgang af budgettets betydning for afdelingens valg og prioriteringer af vedligeholdelse og boligstandarder. Kurset giver en kort introduktion til budgettets konti.

Sted

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121

5800 Nyborg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Henrik Madsenhma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her