Konference for organisationsbestyrelser 03.09.22

Konference for organisationsbestyrelser Det er endelig blevet tid til at samle organisationsbestyrelser fra hele landet for at sætte fokus på jeres bestyrelsesarbejde og aktuelle temaer inden for politisk og strategisk ledelse af boligorganisationen.

03.09.2022 - 04.09.2022

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 4.900,-

Tilmeldingsfrist 29.08.2022

ID:

22-25

Målgruppe:

Valgte

Type:

Konference

Varighed:

2 dage

Eva Seyffert

Eva Seyffert

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Temaet for årets konference er ”Et stærkt beboerdemokrati”!

Beboerdemokratiet i de almene boligorganisationer er helt unikt. Derfor skal vi værne om det. I det formelle beboerdemokrati er der ca. 25.000 organisations- og afdelingsbestyrelsesmedlemmer, der arbejder for beboernes engagement og involvering i egne bo-forhold.

Samtidig er der beboere, som udfører mange timers frivilligt arbejde i de almene boligområder, når de fx holder lektiecafeer, strikkeklubber, gåturs-hold eller andre aktiviteter. Det er alt sammen med til at sikre social sammenhængskraft og fællesskab i og på tværs af boligafdelinger.  

Det er organisationsbestyrelsens og den administrative ledelses ansvar at sikre opbakning og støtte til de frivillige og beboerdemokratiets arbejde for tryghed, trivsel og fællesskab i boligområderne.

På årets konference sætter vi fokus på, hvordan I kan støtte beboerdemokratiet og de frivillige indsatser.

Hvad får I ud af at deltage på konferencen?

På konferencen vil I opleve inspirerende oplæg, indslag og panelsamtaler fra kompetente fagfolk og skarpe specialister. Samtidig vil I også få chancen for at bidrage til debatten, stille spørgsmål og deltage i innovative workshops og ikke mindst udveksle erfaringer fra jeres daglige bestyrelsesarbejde. 

Imellem de forskellige indslag vil der være mulighed for at netværke og mødes med kolleger fra andre bestyrelser fra hele landet. Lørdag aften samles vi til fællesmiddag og socialt samvær.  

Vi glæder os til et par gode dage sammen med jer!

Praktisk information:

 

 

Sted

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Eva Seyffertevs@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her