Konference for organisationsbestyrelser

Som organisationsbestyrelse har I ansvar for den strategiske udvikling af jeres boligorganisation. I har ansvar for at tænke langsigtet og hele tiden have øje for, hvordan I kan bidrage positivt til udviklingen af jeres boligorganisation i samspil med lokale, nationale og globale dagsordner. Det stiller krav til jer og jeres bestyrelsesarbejde. På dette års konference vil vi have fokus på, hvordan I som organisationsbestyrelse kan stå i spidsen for at sikre en positiv udvikling af jeres boligorganisation.

04.09.2021 - 05.09.2021

Nyborg

Ledige pladser

DKK 4.800,-

ID:

21-74

Målgruppe:

Valgte

Type:

Konference

Varighed:

2 dage

Konference for organisationsbestyrelser

Det er endelig blevet tid til at samle beboerdemokrater og eksperter fra hele landet for at sætte fokus på jeres bestyrelsesarbejde og aktuelle temaer inden for politisk og strategisk ledelse af boligorganisationen.  

Vi forventer at Covid-19 vaccinen gør det muligt for os alle at mødes igen til september.

Titlen på årets konference er Den bæredygtige boligorganisation.  

Ændringer i befolkningen, klimaforandringer og ny teknologi er bl.a. med til at skubbe udviklingen. Det forudsætter sunde og robuste organisationer med evnen til konstant at udvikle sig.

Som organisationsbestyrelse har I ansvar for den strategiske udvikling af jeres boligorganisation. I har ansvar for at tænke langsigtet og hele tiden have øje for, hvordan I kan bidrage positivt til udviklingen af jeres boligorganisation i samspil med lokale, nationale og globale dagsordner.

En bæredygtig almen boligorganisation er kendetegnet ved at der i det strategiske ledelsesarbejde tages hensyn til både den økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighed, foreningen og forretningen.

Det stiller krav til jer og jeres bestyrelsesarbejde.

På dette års konference vil vi have fokus på, hvordan I som organisationsbestyrelse kan stå i spidsen for at sikre en positiv udvikling af jeres boligorganisation.

Hvad får I ud af at deltage på konferencen?

På konferencen vil du blive præsenteret for taler, paneldebatter og oplæg fra aktuelle politikere, kompetente fagfolk og skarpe specialister. Samtidig, vil du også få chancen for at bidrage til debatten og forme udviklingen igennem faglige diskussioner, innovative workshops og erfaringsudveksling fra jeres hverdag og daglige bestyrelsesarbejde.

Imellem de forskellige indslag vil der være mulighed for at netværke og dele erfaringer med kolleger fra andre bestyrelser fra hele landet. Ligeledes, vil der om aftenen være fællesmiddag med masser af mulighed for at komme hinanden ved. 

Konferencen afsluttes med frokost, før vi alle går hver til sit.

 

Sted

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Søger du bolig? - Klik her