Temadag om genhusning

Overvejelserne ved en genhusningsproces er mange, og for mange beboere er det noget af det mest indgribende som sker i deres hverdag.Formålet med temadagen er at gøre deltageren opmærksom på alle de praktiske problemstillinger, der er ved en genhusningsproces, både i forhold til organisering af processen, kommunikation undervejs i processen samt de juridiske rammer.

14.10.2021

København V

Ledige pladser

DKK 1.800,-

ID:

21-60

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

5½ timer

Deltagere
Alle ansatte med interesse for emnet.

Formål
Overvejelserne ved en genhusningsproces er mange, og for mange beboere er det noget af det mest indgribende som sker i deres hverdag.

Formålet med temadagen er at gøre deltageren opmærksom på alle de praktiske problemstillinger, der er ved en genhusningsproces, både i forhold til organisering af processen, kommunikation undervejs i processen samt de juridiske rammer.

Indhold og emner
Juridiske rammer for genhusning

Få indblik i en række af de forskellige vilkår, der gør sig gældende ved genhusning. I nogle tilfælde er det lovgivningen, der skaber rammerne for vilkår ved genhusning, mens det i andre tilfælde er de politiske beslutninger, der sætter rammerne.


Proces og praktik omkring genhusning
Genhusning kræver en god organisatorisk forankring, gennemtænkt planlægning, tydelig kommunikation, struktur i projektledelsen samt ikke mindst respekt for situationen. Dertil kommer det vigtige samarbejde med de mange aktører, der er involveret i byggeprojektet, ikke mindst beboerne.

Undervisere
Maida Kasumovic, Jurist, KAB og Birgitte Ljørring, Genhusningskonsulent, PlusBolig

Kursusleder: Eva Seyffert, konsulent, BL – Danmarks Almene Boliger

Sted

BL - Danmarks Almene Boliger

Studiestræde

1554 København V

Søger du bolig? - Klik her