BL-Bestyrelsesuddannelse - i samarbejde med CBS

På BL-bestyrelsesuddannelsen får man dybdegående viden og erfaring om de væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, man møder som bestyrelsesmedlem. Undervisning samt diskussioner i grupper (som agerer som bestyrelser) og plenum faciliteres af CBS professorer, erfarne bestyrelsesmedlemmer, rådgivere fra Kromann Reumert og EY m.fl.

01.04.2022 - 04.06.2022

Frederiksberg

Tilmelding lukket

DKK 35.000,-

Tilmeldingsfrist 28.03.2022

ID:

21-386

Målgruppe:

Valgte

Type:

Uddannelse

Varighed:

2 moduler samt en netværksdag

Nana Juul

Nana Juul

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Læs mere om uddannelsen her

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til alle, der sidder i organisationsbestyrelsen i en almen boligorganisation eller -administration og som er ambitiøse i forhold til at få udviklet sine professionelle bestyrelseskompetencer og udfordret sin bestyrelsespraksis. Ønsker man at deltage på uddannelsen skal man skriftligt beskrive egen bestyrelseserfaring og motivation i bestyrelsesarbejdet.  

Metode

Undervisningen er bygget op omkring erfaringsbaserede cases fra den almene boligsektor samt inddrager best-practice og cases fra andre offentlige og private selskaber. Forløbet består af fire undervisningsdage samt en netværksdag med direktørdebat og sparringsgrupper.

Tid og sted

Uddannelsen består af 2 moduler med i alt 4 dages undervisning samt en netværksdag. Undervisningen foregår hos CBS Executive, Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg.

Modul 1:

Netværksdag m. direktørdebat og sparringsgrupper

OBS: arrangementet afholdes hos BL eller i en boligorganisation.

Modul 2:

Pris

Prisen er DKK 35.000 kr. momsfrit inklusiv materialer og forplejning. Hertil kommer udgifter til transport og evt. overnatning

Sted

CBS Executive

Porcelænshaven 22

2000 Frederiksberg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Nana Juulnju@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her