Lanceringsseminar: Skab liv i gaden med aktive stueetager

Hvad betyder de aktive stueetager for vores kvarterer, og hvordan kan administrationerne hjælpe boligorganisationerne med at skabe mere liv og aktivitet i deres fælleslokaler og erhvervslokaler?Kom med når AlmenNet og KAB inviterer til lancering af udviklingsprojektet ”Aktive stueetager” 27. oktober. Deltagelse er gratis.

27.10.2021

Ledige pladser

DKK 0,-

Tilmeldingsfrist 26.10.2021

ID:

21-253

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Webinar

Varighed:

14.00-15.00

AlmenNet

AlmenNet

Kontakt sekretariatet

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Måske har du opgaver liggende på dit bord, hvor beboere, bestyrelser eller andre har udtrykt ønske om at der arbejdes med at skabe mere aktivitet i fælleslokalerne, at der gøres ”noget” ved de tomme erhvervslokaler i afdelingen, eller arbejdes på at få nogle ”bedre” butikker til området. Eller måske har du selv tænkt over, at der kunne være et potentiale i at skabe mere aktivitet i fælleslokalerne og mere kvalitet i erhvervslokalerne i bestemte afdelinger?

Og måske er det lidt svært at komme i gang med opgaven – for den type opgaver har det med at blive ret komplekse når de først udfolder sig.

Det er afsættet for vores arbejde med udviklingsprojektet ”Aktive stueetager”, som nu er klar til lancering, og vi håber at du vil være med.

Vores ambition er at ”aktive stueetager” er noget, alle afdelinger, der råder over erhverv eller fælleslokaler i gadeplan, skal kunne se et potentiale i at arbejde med – godt hjulpet på vej af administrationen – af dig!

Vi har derfor udviklet en værktøjskasse, der introducerer til temaet, og tilbyder konkrete redskaber til at du og dine kolleger kan komme godt i gang – videre – og i mål.

Det vil vi fortælle mere om på lanceringsseminaret, som foregår som webinar.

PROGRAM

14-14.50: Introduktion til projektet, tankerne bag og formålet med det samt gennemgang af værktøjskassen.

14.50-15: Mulighed for spørgsmål.

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Anne Ebdrupaeb@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Sted

Online - Ved din PC

Søger du bolig? - Klik her