Budget og formidling

Få inspiration til at fortælle beboerne i afdelingen om de vigtige budgetposter, som fastsætter de økonomiske rammer om afdelingens aktiviteter og vedligeholdelsen - og dermed de gode forslag fra afdelingsbestyrelsen.

20.05.2022 - 21.05.2022

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 3.800,-

Tilmeldingsfrist 19.05.2022

ID:

21-246

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

Fredag kl. 17. til lørdag kl. 16

Henrik Madsen

Henrik Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding: 

At præsentere budgettet til det årlige afdelingsmøde kan være en svær opgave. Hvis ikke du selv har svært ved at gennemskue budgettet, så er der helt sikkert beboere, som har svært ved det! 

Derfor er det vigtigt at kunne præsentere budgettet på en informerende og forståelig måde, da det oftest fylder meget for beboerne. 

På "Budget og formidling" tager vi fat på opgaven om at formidle budgettet til beboerne, så de kan forstå og anerkende baggrunden for budgettet. 

Vil vil have fokus på, hvordan I præsenterer budgettet, samtidig med at I får forståelse for hvilke dele af budgettet, der tit er vigtigt for beboerne og som derfor kræver ekstra opmærksomhed. Selvom kurset ikke er et økonomi-kursus, så vil du få bedre forståelse for din afdelings budget - alt sammen med henblik på at kunne kommunikere det succesfuldt videre til dine medbeboere.

Deltagere
Medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelser.

Formål

Formålet med budget og formidlingskurset er at give den valgte et overblik over budgettets poster samt indblik i og forståelse for, hvordan man som valgt kan spille en aktiv rolle i formidlingen af budgetforslaget for afdelingerne. Kurset har desuden fokus på, hvordan man skaber et godt budgetsamarbejde med administrationen.

Indhold og emner

Kurset indeholder en gennemgang af budgettets betydning for afdelingens valg og prioriteringer af vedligeholdelse og boligstandarder. Kurset giver en kort introduktion til budgettets konti.

Sted

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121

5800 Nyborg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Rikke Skjold Mønster.

For spørgsmål til indholdet kontakt Henrik Madsenhma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her