RobotNetDagen

DriftsNet, AlmenNet og Bolig- og Planstyrelsen inviterer til en spændende dag med masser af vidensdeling, workshops og det nyeste inden for robotter.

13.10.2021

København V

Ledige pladser

DKK 0,-

Tilmeldingsfrist 13.10.2021

ID:

21-239

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Erfamøde

Varighed:

6 timer

Mikkel Jungshoved

Mikkel Jungshoved

Teknisk konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Robotterne forsætter deres indtog alle steder, de bliver nemmere og betjene og de bliver hurtigere og hurtigere. Vi ser at den almene sektor flere og flere steder effektivisere administrative processer ved at tage værktøjer som Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning (ML) og Bots i brug. 

De seneste års prisfald på robotterne har derudover været en medvirkende faktor til, at de almene boligorganisationer har taget dem til sig.

Men hvordan bruger de dem så? Dét og meget mere skal vi tale om på Robot Dagen den 13. oktober kl. 10.

Hvis du vil vide mere så send en mail til DriftsNet, Mikkel Jungshoved: mju@bl.dk.

Kom og hør om de spændende erfaringer jeres kollega har gjort med kontorrobotter eller RPA i dagligtal de sidste mange år, fra de spæde RPA´ers automation af gentagne, manuelle og regelbaserede processer, typisk indenfor regnskab og administration, til en almindelig dagligdag, hvor de bruges i mange sammenhænge i drift og administration af vores boligorganisationer og deltag i spændende Work Shops.

Program for dagen:

1) Udvikling fra de første spæde kontorrobotter til en hverdag fyldt med robotter
Hvordan har udviklingen med brug af RPA og andre robotter været i Danmarks største almene administrationsselskab, det og andre spændende område vil vi dykker ned i
v/Sebastian Schrøder, KAB


2) Godt i gang med softwarerobotter – fra idé til robot
- Klar, parat, start: introduktion til hvad RPA er, hvad det kan bruges til, hvad det koster og hvordan du kommer i gang med at udvikle din første robot i morgen
  v. Stine Høiberg Rasmussen, BDO

- Valg af RPA værktøj: Introduktion til Microsoft Power Automate / Power Automate Desktop
  v. Madeleine Kallstrom fra Microsoft

3) Work Shop
Hvad giver værdi? hvor langt er vi som sektor i brugen af robotter? Hvad er det næste fremtiden bringer? Hvor arbejdes der med værktøjer som Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning (ML) og Bots?

4) Digitalisering og automatisering af processen fra opsigelse til indflytning
5 boligorganisationer er gået sammen i et strategisk samarbejde omkring udviklingen af projektet ”Udlejning uden hænder”. De vil fortælle om, hvordan processen kan optimeres ved brug af stamdata i erp-systemet, samt gentænkning af processerne, som betyder at lejerne og ansøgerne i højere grad er udførende, og bolig organisationen i højere grad bruger tiden der, hvor en digital løsning ikke virker
v/Udlejningschef hos FA09 Mette Hoffmann og Chef for Digital Forretningsudvikling og IT hos FAB Susanne Lumbye Jensen

5) Digitalisering og automatisering af dokumentationskravet v. genudlejning
Med erfaringer fra et projekt på Fyn, vil deltagerne høre om digitalisering og automatisering af dokumentationskrav i forbindelse med genudlejning i en GDPR-sikker løsning. I Odense har man været udfordret af, at der kan være særlige dokumentationskrav for at få en almen bolig, som nemt kan komplicere processen for ansøgeren. Indtil d 8. marts har man indsamlet denne dokumentation på mail og herefter håndteret og valideret det manuelt. Nu har man i stedet fået en ny, digital løsning, hvor ansøgeren skal uploade dokumentation samtidig med at der klikkes ja-tak til en bolig, hvis der er krav om dokumentation. Dokumentationen bliver valideret med det samme, hvilket betyder at ansøgeren ikke er i tvivl om dokumentationen er godkendt. I boligorganisationerne er der et digital overblik over den indsendte dokumentation, og væk er den manuelle behandling.
v/ Chef for Digital Forretningsudvikling og IT hos FAB Susanne Lumbye JensenEventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Mikkel Jungshovedmju@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Sted

BL - Danmarks Almene Boliger

Studiestræde

1554 København V

Søger du bolig? - Klik her