Synskursus

Er du i tvivl om, hvor grænsen går mellem det acceptable niveau for slid/ælde og den uacceptable misligholdelse, som lejeren skal betale for, kan du få mere viden her

01.02.2022 - 09.03.2022

Bredsten

Ledige pladser

DKK 6.900,-

Tilmeldingsfrist 02.01.2022

ID:

21-192

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

3 kursusdage

Er du i tvivl om, hvor grænsen går mellem det acceptable niveau for slid/ælde og den uacceptable misligholdelse, som lejeren skal betale for, kan du få mere viden her.

Deltagere
Synsmedarbejdere.

Formål
Ideen med kurset er, at deltagerne forstår reglerne, så de efterfølgende vil være i stand til at forklare indflytter/fraflytter baggrunden for vurderingen ved synet.

Indhold og emner
Procedurer og regler om ind - og fraflytning vil blive gennemgået. Derudover bliver deltagerne trænet i at vurdere, hvornår der er tale om misligholdelse og slid/ælde. Dette foregår dels på selve kurset i form af diskussioner og praktisk gennemførelse af et syn, men også i form af hjemmearbejde med BLs digitale lærebog. 

Modul 1


Hjemmearbejde

Imellem de 2 moduler skal deltagerne øve sig på spørgsmål/svar om syn og istandsættelse ved fraflytning via BLs digitale lærebog.

Modul 2
 - Udfordringer i forbindelse med fraflytning
 - Gennemgang og drøftelse af synsresultater

Deltagerne afslutter kurset med en skriftlig test (ca. 30-45 min.), hvor de bliver testet i relevante  spørgsmål om ind- og fraflytning. 
Testen bliver vurderet bestået/ikke bestået.

Datoer
Modul 1: den 1. og  2. februar 2022 med overnatning på Vingsted aktivt hotel og konferencecenter, Bredsten
Modul 2: den 9. marts 2022 på Sinatur Hotel Haraldskær, Vejle
 

Sted

Vingsted aktivt hotel og konferencecenter

Vingsted

Vingsted Skovvej

7182 Bredsten

Søger du bolig? - Klik her