Netværksmøde hos Slagelse Boligselskab

Kom med når AlmenNet og Slagelse Boligselskab inviterer til netværksmøde i Slagelse den 25. november. Mødet finder sted i Slagelse Boligselskabs nye byggeri Kløvertårnet, som både indeholder 36 ungdomsbolig og Slagelse Boligselskabs nye administration. Byggeriet er opført med det nye og innovative VST-råhussystem, hvor præfabrikerede skalelementer kombineres med in situ-støbning for at skabe en så effektiv og ressourcebesparende byggeproces som muligt.

25.11.2021

Slagelse

Ledige pladser

DKK 0,-

Tilmeldingsfrist 18.11.2021

ID:

21-179

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Seminar

Varighed:

12.00 - 16.00

AlmenNet

AlmenNet

Kontakt sekretariatet

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Kom med når AlmenNet og Slagelse Boligselskab inviterer til netværksmøde i Slagelse den 25. november. Mødet finder sted i Slagelse Boligselskabs nye byggeri Kløvertårnet, som både indeholder 36 ungdomsbolig og Slagelse Boligselskabs nye administration. Byggeriet er opført med det nye og innovative VST-råhussystem, hvor præfabrikerede skalelementer kombineres med in situ-støbning for at skabe en så effektiv og ressourcebesparende byggeproces som muligt. Mødet er for ansatte i almene boligorganisationer.

 

Kløvertårnet
Slagelse Boligselskab har ambitioner om at skabe et nyt markant byggeri, der både skal rumme ungdomsboliger, og Slagelse Boligselskabs nye administration.

Byggeriet er placeret centralt i knudepunktet hvor Jernbanegade møder Østerbro, tæt ved bycentrum og banegård, og har dermed en perfekt beliggenhed, både for de studerende som bygningen skal huse, og for Slagelse Boligselskabs kunder og forretningsforbindelser.

Placeringen lægger op til opførelse af et markant hus, der optager de forskellige retninger på stedet, og som markerer sig i bybilledet. Bygningens form er inspireret af Slagelse Boligselskab logo, Firkløveret, og bygningens grundform har form som et kløverblad, - dog uden at dette bliver karikeret.

Kløvertårnet består af 36 torums ungdomsboliger, Slagelse Boligselskabs nye administration og en offentlig tagterrasse.

VST-råhussystem
Kløvertårnet er blandt de første i Danmark, som anvender det patenterede VST-råhussystem. Her kombinerer man præfabrikerede skal-elementer med meget høj finishgrad med in situ-betonstøbning.

Resultatet er et byggesystem, der takket være elementernes meget små tolerancer og færdige overflader erfaringsmæssigt eliminerer op mod 30-40 procent af processerne på selve byggepladsen.

På dagen kan du høre mere om visionerne for Kløvertårnet, erfaringer ved brug af det nye system og naturligvis komme rundt og se byggeriet.

 

Dagens program

Kl. 12.00: Let frokost og netværk

Kl. 12.45: Velkommen
v. Astrid Fonsbøl, sekretariatsleder i AlmenNet

Kl. 13.00: Introduktion til Kløvertårnet
v. Arne Juul, adm. Direktør i Slagelse boligselskab

Kl. 13.30: En totalentreprise med brug af nyt råhussystem (VST-elementer)
v. Casper Andersen fra Niels Lien ApS

Kl. 14.15: Pause

Kl. 14.30: Besigtigelse af Kløvertårnet

Kl. 16.00: Tak for i dag

 

Fakta

Den 25. november, kl. 12.00 - 16.00

Gratis - Arrangementet er forbeholdt AlmenNets medlemmer og medarbejdere fra interesserede boligorganisationer.

Adresse: Jernbanegade 30, 4200 Slagelse

 

 

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Astrid Biering Fonsbølabf@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Sted

Slagelse Boligselskab Kursuslokaler

Jernbanegade 30

4200 Slagelse

Søger du bolig? - Klik her