Online fyraftensmøde: Digital kommunikation

Boligorganisationernes muligheder for at kommunikere digitalt med bl.a lejerne er i hastig forandring, og det hele kan virke lidt kompliceret. Deltag i vores gratis online fyraftensmøde, hvis du vil vide mere om reglerne – både nu og i fremtiden.

21.06.2021

Ledige pladser

DKK 0,-

Tilmeldingsfrist 20.06.2021

ID:

21-127

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Webinar

Varighed:

Fra kl. 14. 30 til kl. 16.00

Boligorganisationernes muligheder for at kommunikere digital er udvidet betydeligt over de senere år. Senest er der kommet nye muligheder for kommunikationen i selve lejeforholdet og nye muligheder for at udsende indkaldelser mv. til møder i beboerdemokratiet.

 

De ny regler er en tiltrængt modernisering, der giver gode muligheder for at effektivisere kommunikationen med bl.a. lejerne. Reglerne kan imidlertid virke lidt komplicerede, og det er vigtigt, at boligorganisationen har nogenlunde styr på detaljerne, inden man kaster sig ud i nye vaner og rutiner.

 

På dette fyraftensmøde samler vi op de gældende regler om digital kommunikation, som vi løbende har orienteret om i blandt andet BL-Informerer.

 

Vi kommer blandt andet omkring:

 

 

Fyraftensmødet er et orienteringsmøde. Der vil være adgang til at stille spørgsmål og kommentere under mødet, men deltagertal og spørgelyst kan naturligvis sætte nogle begrænsninger.

 

 

Målgruppe: Ansatte i boligorganisationerne med interesse for emnet

 

 

Oplægsholdere:

 

 

Pris: Gratis

 

Sted: Onlinemøde via Microsoft Teams

 

Antal pladser: 250 personer (begrænset af Microsoft Teams)

 

Tilmeldingsfrist: Søndag den 20. juni 2021 klokken 12.00

Sted

Online - Ved din PC

Søger du bolig? - Klik her