Topledertræf 2021 (Tidligere Forvaltningskonference)

Temaet for dette års konference er ”En bæredygtig almen sektor”. For at være bæredygtige skal de almene boligorganisationer ikke blot være relevante i dag, men også om 100 år. Ændringer i befolkningen, klimaforandringer og ny teknologi er bl.a. med til at skubbe udviklingen. Det forudsætter sunde og robuste organisationer med evnen til konstant at udvikle sig. På dette års konference vil vi have fokus på, hvordan I som topledere kan stå i spidsen for at sikre en positiv udvikling af jeres boligorganisation.

24.08.2021 - 25.08.2021

Nyborg

Tilmelding lukket

DKK 4.800,-

Tilmeldingsfrist 16.08.2021

ID:

2021-0022

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Konference

Varighed:

2 dage

Dorte Hjerrild

Dorte Hjerrild

Afdelingschef
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

Når hverdagen forandres, er der brug for stærke ledere. Ledere, som går forrest og viser vejen, kan tænke nyt og se muligheder i udfordringerne.

På årets Topledertræf sætter vi fokus på nogle af de store ledelsesopgaver, vi står overfor i den almene sektor, hvor vi navigerer i en kompleks hverdag med mange interesser på spil.

Vi zoomer ind på den gode ledelse som en forudsætning for at have sunde og robuste organisationer, der kontinuerligt udvikler sig. Verdensmål, omskiftelige politiske krav og digitalisering er bl.a. med til at skubbe udviklingen.

Som en bæredygtig almen sektor skal vi tænke langsigtet. Og vi skal have øje for, hvordan vi kan levere vores kerneydelse på en måde, hvor vi samtidig bidrager positivt til velfærdssamfundets udvikling. Det skal ske i samspil med lokale, nationale og globale dagsordner.

På konferencens dag 1 zoomer vi ind på god ledelse i den almene sektor.

På konferencens dag 2 løfter vi blikket og drøfter visioner for velfærd, og hvilken rolle den almene sektor skal spille i fremtidens velfærdssamfund.

Se programmet og mød oplægsholderne her.

 

 

Sted

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Dorte Hjerrilddhj@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her