Budget og vedligeholdelse for driftsfolk

Driftspersonalets service og effektivitet spiller tæt sammen med den enkelte afdelings økonomi og beboernes ønsker. Budgettet sætter rammerne for både renholdelse, vedligeholdelse og aktiviteter i afdelingen og dermed også for udførelse af driftsarbejdet. Et godt indblik i budgettet giver mulighed for at bidrage til den fælles udvikling af afdelingen og af beboerservicen.

17.05.2021 - 18.05.2021

Roskilde

Ledige pladser

DKK 5.600,-

ID:

2021-0013

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

2 dage

Dorte Hjerrild

Dorte Hjerrild

Afdelingschef for Kurser og Rådgivning
Se profil

Deltagere
Ejendomsfunktionærer og andre driftsmedarbejdere.

Formål
Kurset giver dig en forståelse for afdelingens økonomi og husleje - og lægger op til drøftelser om, hvordan du kan bidrage til, at afdelingen får den ønskede kvalitet og service til den rigtige pris – med fokus på mulighederne for effektivisering.

Indhold og emner
Kurset indeholder en gennemgang af afdelingens økonomi med særligt fokus på huslejen, driftsudgifterne, henlæggelserne og vedligeholdelsesbudgettet. Deltagerne præsenteres for et eksempel på driftsplanlægning og arbejdsplan, der kan synliggøre ejendomsfunktionærens arbejde i afdelingen og dermed lægge op til fælles aftaler om servicen. Kurset indeholder også kort gennemgang af den nye aftale om effektivisering af den almene boligsektor med fokus på drift og vedligeholdelse.

Sted

Comwell Roskilde

Vestre Kirkevej 12

4000 Roskilde

Søger du bolig? - Klik her