Mere effektivt bestyrelsesarbejde

Hvis du i jeres bestyrelsesarbejde har oplevet at tænke: Det her kunne gøres smartere, det burde vi have forudset, hvordan skal vi nå det hele...så kom med.

07.05.2021 - 08.05.2021

Nyborg

Ledige pladser

DKK 5.150,-

ID:

2021-0010

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

1 dag

Hvis du i jeres bestyrelsesarbejde har oplevet at tænke: "Det her kunne gøres smartere..."Det burde vi have forudset"....."Hvordan skal vi nå det hele"....så læs mere her:

Formål
Formålet med kurset "Effektivt bestyrelsesarbejde" er at præsentere metoder og redskaber, som skaber gode rammer og øget effektivitet i bestyrelsesarbejdet - og sikrer, at det kan forløbe med en vis kontinuitet.

Udbytte


Indhold og emner
De konkrete emner, der behandles på kurset er fx:

Deltagere
Kurset henvender sig til alle organisationsbestyrelsesmedlemmer som ønsker at arbejde mere struktureret og målrettet med bestyrelsesarbejdet, og som mangler konkrete redskaber til dette.

Det er en fordel at man tidligere har deltaget på kurset "Organisationsbestyrelsens opgaver og ansvar" eller at man på anden vis har opnået en god forståelse af organisationsbestyrelsens opgaver og ansvar samt samspillet med resten af organisationen.

Form
Kurset er bygget op omkring korte oplæg, diskussion, gruppearbejde og cases fra egen hverdag. Der er fokus på dialog samt praktiske og anvendelige værktøjer.

Evt. spørgsmål
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om kurset kontakt vores konsulent Eva Seyffert, telefon 3376 2062, mail evs@bl.dk

Sted

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121

5800 Nyborg

Søger du bolig? - Klik her