Konflikthåndtering for valgte

Oplever du nogle gange konflikter i dit arbejde i afdelingsbestyrelsen? Vil du gerne blive bedre til at håndtere konflikter? Vil du gerne arbejde for at skabe en sund kultur med plads til uenighed? Så tilmeld dig dette kursus og få mindst tre praktiske redskaber til at håndtere konflikter i hverdagen!

05.02.2021 - 06.02.2021

Vejle

Ledige pladser

DKK 4.800,-

ID:

2021-0008

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

1 dag

Deltagere
Alle valgte med interesse for emnet.

Formål
Formålet er at give dig en grundlæggende forståelse af konflikter, hvordan du selv reagerer i en konflikt og hvordan du kan håndtere konflikter.  Kurset har desuden fokus på de valgtes roller og opgaver i forbindelse med konflikter både i forhold til beboere, ansatte og samarbejdspartnere.

Indhold og emner

Kurset indeholder en introduktion til nogle grundlæggende analyseredskaber, som gør det muligt at forstå, hvad en konflikt er, og hvad der sker i og mellem os, når den optrappes. Kurset lægger op til refleksioner over, hvordan du selv har det med konflikter, og hvordan det påvirker din konflikthåndtering. Du vil få træning i kommunikation og arbejde med konflikter med beboere og samarbejdspartnere. 

Form
Kurset veksler mellem korte oplæg, diskussion, øvelser og dialog - og ikke mindst praktiske redskaber. Kurset tager i høj grad afsæt i deltagernes egne erfaringer, så overvej gerne inden kurset, om der er situationer, svære samtaler eller konflikter, du gerne vil bringe i spil på kurset.

Evt. spørgsmål

Har du spørgsmål eller har du brug for yderligere information om kurset, kontakt vores konsulent Eva Seyffert, telefon 2070 9693, mail evs@bl.dk

Sted

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140

7100 Vejle

Søger du bolig? - Klik her