Kursuskalender

Her kan du tilmelde dig alle BL's åbne kurser og uddannelser.

Målgruppe: Kursus ansatte

Konflikthåndtering for ansatte

Tilmeldingsfrist: 02. sep. 2019
Startdato
02.10.2019 - 03.10.2019
Sted
Aarhus C, Hotel Scandic Aarhus City
Varighed
09:30 - 15:00
Pris
DKK 0,-
Afholdt

Hvad gør I, når I mødes af vrede eller frustrerede beboere, som vil have jer til at løse en konflikt for dem? Og hvad gør I, hvis I oplever at blive truet?

I samarbejde med ESL, HK og Center for Konfliktløsning tilbyder BL - Danmarks Almene Boliger et 2-dages kursus i konflikthåndtering for ansatte i administrationen og driften i de almene boligorganisationer.

Konflikter forekommer ofte i almene boligområder, både mellem beboere og mellem administration og beboere. Konflikter kan skabe utryghed og dårlig trivsel, både for jer som ansatte og for beboerne. Samtidig kan konflikter være svære at forstå og vanskelige at håndtere. Med et kursus i konflikthåndtering styrker I jeres boligorganisations viden og redskaber til at håndtere hverdagens konflikter.

Indhold i undervisningen
God kommunikation er altafgørende i konfliktarbejdet - både når man vil forebygge, åbne og løse konflikter, samt håndtere tilspidsede situationer.

Derfor er det bl.a. også muligt at komme til at arbejde med konfliktnedtrappende og kontaktskabende kommunikation. Et kursus for ansatte i boligorganisationerne kan give jer en grundlæggende konfliktforståelse, træning i at agere konstruktivt i egne konfliktsituationer og roskabende tilgange i højintense situationer.

På kurset arbejder vi med nogle grundlæggende analyseredskaber for at få forståelse for, hvad en konflikt er, og hvad der sker med os, når den eskalerer. Vi arbejder også med, hvordan I møder konflikter fx spontane og bevidste reaktioner på konflikt, og reflekter over, hvordan I hver især selv reagerer på konflikter.

Kurset afholdes på Scandic Aarhus City, 8000 Aarhus C. Der udbydes et kursus magen til i København d.. 15. -16. maj 2019.

Der er ikke inkluderet overnatning.

Klik her

Det er gratis at deltage i kurserne.
Eva Seyffert er kursusleder, og kan kontaktes på tlf. 2070 9693 / evs@bl.dk.
Søger du bolig? - Klik her