Kursuskalender

Her kan du tilmelde dig alle BL's åbne kurser og uddannelser.

Målgruppe: BL Interne projekter

Danmarks længste fødselsdagsbord 15. juni 2019

Tilmeldingsfrist: 10. maj. 2019
Startdato
15.06.2019 - 15.06.2019
Sted
København V, Boligselskabernes Hus, KBH
Varighed
00:00 - 00:00
Pris
DKK 0,-

BEMÆRK: For at lette eksepeditionen af fødselsdagspakker, skal du være opmærksom på, at pakkerne samles og sendes centralt til boligorganisationen. Derfor husk AFD eller kontaktperson i kommentarfeltet. 

Alternativt, kan du oprette en given afdeling som "person" og tilmelde den. :)

 

Danmarks længste fødselsdagsbord

 

Her bestiller du fødselsdagsfestpakken, hvis du er ansat i en boligorganisation og har afdeling(er), der lørdag den 15. juni 2019 vil fejre de mange almene boligområder i Danmark bliver 100 år.

Festpakken består af:

Kopper

Servietter

Guirlande

Badges

Postkort

To t-shirts til de to mest aktive kaffebryggere og borddækkere.

 

Hver afdeling kan bestille til 25 / 50 / 75 eller max 100 personer.

Bliver I flere, håber vi I selv supplerer.

 

Sidst i maj pakker vi kasser, og sender samlet afsted til boligorganisationen, hvor poserne fordeles til de forskellige afdelinger, der har tilmeldt sig.

 

NÅR I er tilmeldt, kvitterer vi med en mail, hvor I får skabeloner til invitationen, festtalen, pressemeddelelsen til de lokale medier og vi sender en drejebog med ideer til festlighederne.

 

I sørger selv for morgenbrød.  

 

Er du beboerdemokrat, så snak med din afdelingsbestyrelse om, hvordan I kan være med.

Er du afdelingsbestyrelse, så tal med din organisationsbestyrelse eller administration.

 

Tilmelding er åben her på siden fra den 25. marts til den 10. maj 2019, - efter først-til-mølle-princippet. Der er et begrænset lager, men bare rolig: vi har købt stort ind og håber mange gerne vil være med.

 

Har du spørgsmål til "Danmarks længste fødselsdagsbord" er du velkommen til at kontakte Christina Krog på  33 76 20 34 / chk@bl.dk

 

KORT OM ARRANGEMENTET
15. juni 2019 fejrer vi 100-året med Danmarks længste fødselsdagsbord: En lørdag morgen i så mange almene boligområder i Danmark som overhovedet muligt. Vi fejrer det lokale fællesskab og viser omverdenen, at vi i de almene boligområder skaber endnu bedre liv - sammen.

Der er frie rammer til, hvordan I vil planlægge arrangementet lokalt. Det kan være, at det skal være et morgenbord kun for den enkelte afdeling. Det kan være, I inviterer jeres naboer fra det tilstødende parcelhuskvarter. Eller måske endda byrådet og borgmesteren. Det er op til jer, og I vælger selv.

I sørger selv for morgenbrød. Vi leverer det der skal til for at skabe de festlige rammer for fejringen, nemlig en gratis fødselsdagskasse. Derudover leverer vi udkast til skåltale, pressemeddelelse mv.

Fødselsdagskassen skal bestilles igennem jeres boligorganisation, og er omtalt i Beboerbladet og Fagbladet Boligen i februar og marts samt pr mail til boligorganisationerne.

 

Mere info om aktiviteterne i 100 året for Danmarks almene boliger: https://bl.dk/politik-og-analyser/temaer/bl-fylder-100-aar/

 

 

Søger du bolig? - Klik her