BL-Toplederprogram - i samarbejde med CBS

BL-Toplederprogram har fokus på strategiske ledelse, værdiskabelse og netværk. Uddannelsen er målrettet topledere i de almene boligorganisationer og -administratorer som betjener organisationsbestyrelsen og dermed det strategiske ledelseslag. Introduktionsmøde til uddannelsen, 9. maj 2023 kl. 10-15.

02.10.2023 - 28.02.2024

Tilmelding lukket

DKK 48.500,-

Tilmeldingsfrist 30.08.2023

ID:

22-234

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

4 moduler i alt 8 dage

Nana Juul

Nana Juul

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

BL-Toplederprogram har fokus på strategiske ledelseskompetencer, værdiskabelse og netværk. Uddannelsen er målrettet topledere i de almene boligorganisationer og -administratorer som betjener organisationsbestyrelsen og dermed det strategiske ledelseslag.

Programmet bidrager til at styrke toplederens kompetencer i forholdt til at forstå organisationen som aktør i samfundsdebatten og at fokusere og prioritere engen indsats i udviklingen af organisationen. Tidligere deltagere fremhæver samtidig det styrket netværk man får i branchen.

Undervisningen er bygget op omkring faglige indlæg fra undervisere og professorer med specialistviden, diskussioner og cases (fra branchen og andre), samt ikke mindst kobling til egen praksis via sparringsdialoger i mindre action-learning grupper.

Toplederprogrammet indeholder 8 dage fordelt på 4 moduler, heraf seks dage med undervisning og to dage med sparringsdialoger i mindre action-learning grupper samt netværksmøde med efterfølgende mulighed for fællesspisning.

Læs mere om udbytte, indhold og datoer her

 

Sted

CBS

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Nana Juulnju@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her