Temaaften om Sociale medier

Tema-aften om brug af sociale medier Har din afdeling en facebookgruppe? Eller har du erfaringer med ukontrollerede opslag, spydige kommentarer og grim tone på de sociale medier? På denne tema-aften får du chancen for at dele dine online oplevelser, imens du får værktøjer til at pleje beboerdemokratiet på sociale medier.

26.04.2023

København V

Tilmelding lukket

DKK 1.200,-

Tilmeldingsfrist 20.04.2023

ID:

22-229

Målgruppe:

Valgte

Type:

Kursus

Varighed:

Fra kl. 17.00 til 20.00

Henrik Madsen

Henrik Madsen

Konsulent
Se profil

Henvendelse vedr. tilmelding:  jda@bl.dk

At bruge sociale medier som fx Facebook, kan både være en gevinst og en trussel for sammenholdet i afdelingen. En gevinst, der gør informationer lettilgængelige og gør det nemt at kommunikere med hinanden. En trussel, der kan lede til online skænderier og grim tone gemt bag en PC-skærm.

Vi vil derfor invitere en aften i de sociale mediers-tegn, hvor vi skal diskutere fordele og ulemper ved at bruge sociale medier til at styrke beboerdemokratiet.

Sociale medier er uden tvivl en effektiv metode til at nå ud til mange typer af beboere. Derfor vil deltagerne få tips og redskaber til, hvornår det kan betale sig at bruge denne platform, og hvordan man skal tilgå mediet for at skabe opmærksomhed omkring aktiviteter i boligafdelingen.

Brugen af sociale medier skal kunne inkludere alle beboerne, men det åbner også for en fri debat, som kan være svær at styre. Her er det ikke normalt at støde på en grim og hård tone, der ikke gavner nogen.

Derfor vil deltagerne få værktøjer til hvordan man kan undgå ondsindede, negative kommentarer uden at udelukke beboere helt fra deltagelse. Sådan vil man kunne sikre en god og sober tone, som ikke vil gå udover fællesskabet.

Målgruppe: Valgte

Temaaften henvender sig både til dig, der allerede bruger sociale medier i forbindelse med dit bestyrelsesarbejde, og til dig, der ikke er begyndt endnu.

Formål:

Formålet er at deltagerne vil lære hvordan man kan benytte sociale medier til at udbrede kendskab og engagement omkring beboerdemokratiet.

Derudover, vil deltagerne få indsigt i hvordan man sikrer en sober tone online, samtidig med at de vil blive præsenteret for værktøjer til at passe deres sociale medie-platforme.

Indhold og emner:

Temaaftenen vil fokusere på, hvordan man kan bruge sociale medier til at pleje beboerdemokratiet.

Den inddragende undervisning vil bestå af en blanding af faglige oplæg, fælles diskussioner og gruppearbejde.

Varighed

3 timer

Kl. 17.00 – 20.00 

Dato

26. april 2023 i København (Studiestræde 50)

3. maj 2023 i Randers (Hotel Kronjylland)

11. maj. 2023 i Middelfart (Comwell)

Pris:

1200 kr. pr. deltager

Sted

BL - Danmarks Almene Boliger

Studiestræde 50

1554 København V

Eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til tilmelding og det praktiske, så skriv til Jeanette Danieljda@bl.dk.

For spørgsmål til indholdet kontakt Henrik Madsenhma@bl.dk.


Se Betingelser for kursustilmelding

Søger du bolig? - Klik her