Webinar: Webtilgængelighed – lever I op til kravene?

16.12.2020

Ledige pladser

DKK 0,-

ID:

20-364

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Kursus

Varighed:

1 time

Webinar: Webtilgængelighed – lever I op til kravene?

September 2020 var datoen, hvor de nye lovkrav for webtilgængelighed skal være på plads. Lever jeres hjemmeside på til kravene? Hvis ikke, så tilmeld dig og bliv klogere på, hvordan din boligorganisation kan gøre for at gøre jeres hjemmeside mere tilgængelig for alle jeres beboere.


Hvad er Webtilgængelighed?

Webtilgængelighed er de principper og teknikker, man skal følge, når man udvikler websteder, mobilapplikationer og andre tekniske løsninger, så de kan bruges af alle, herunder brugere med handicap.
Om webinaret:

• Dato: 16.12.20

• Tidspunkt: kl. 11.00

• Målgruppe: Ansvarlige for hjemmeside

• Type: Webinar

• Varighed: 1 time

• Pris: Gratis

Kort om kravene:

I følge Digitaliseringsstyrelsen er almene boligorganisationer omfattet af reglerne for webtilgængelighed og er derfor forpligtet til at sikre, at boligorganisationernes websteder lever op til nærmere fastsatte krav om tilgængelighed, jf. ovennævnte lov om tilgængelighed.

Boligorganisationerne skal således sikre, at deres websteder og mobilapplikationer er tilgængelige for brugerne - ved at gøre dem opfattelige, anvendelige, forståelige og robuste ved at opfylde de standarder eller tekniske specifikationer, der er nærmere fastsat i bekendtgørelse om fastsættelse af standard for tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer.

Loven finder anvendelse fra den 23. september 2020 og gælder nu for alle hjemmesider, der er omfattet af disse regler.  

Du kan læse mere i BL Informerer nr. 5720

 


Underviser: Peter Houmann, InkluWebPeter har arbejdet ca. 20 år med at rådgive og vejlede det offentlige om webtilgængelighed, og har deltaget i det lovforberedende arbejde med webtilgængelighedsloven.Kursusledere fra BL er Henrik Madsen og Eva Seyffert

Sted

Online arrangement

Søger du bolig? - Klik her