Skip to main content Skip to footer

Folkemødet 2025

Landets almene boliger er også til stede på Folkemødet 2025, 12.-14. juni. Branchen stiller skarpt på sundhed, demokrati og bæredygtighed - og retten til et hjem, man kan betale og føle sig velkommen i. 

De almene boligers program på Folkemødet 2025

Igen i år fejrer de almene boliger demokratiet på landets største demokratiske festival Folkemødet.

Folkemødet løber af stablen 12. - 14. juni i Allinge. Du kan se programmet her og på Folkemødets hjemmeside. Vi tager forbehold for ændringer. 

De almene boliger spiller en afgørende rolle i udviklingen af vores velfærdssamfund. Derfor hylder vi omkring BL's Dome i Allinge engagementet og demokratiet. Vi sætter spot på nogle af tidens store velfærdsdagsordner med indslag fra morgen til sen aften.

Er du på Folkemødet, så kom og vær' med til samtale, debat, musik, kaffe og hygge. Det hele foregår i de almene boligers forsamlingshus på Folkemødet.

Vi glæder os til at se dig!

 

BL's Dome i Allinge

BL's Dome i Allinge er et unikt bygningsværk. Selvom vejret bider, hvor den ligger på klipperne ud mod Østersøen, så får den smilene frem på de flestes ansigter. Hvert år til Folkemødet på Bornholm bliver den besøg af tusindvis af folkemødegæster.

Domen fungerer som Folkemødets Forsamlingshus og står som et ikon for landets største demokratiske festival. Bygningen er tegnet af Kristoffer Tejlgaard og Benny Jepsen, inspireret af den amerikanske fremtidsforsker og arkitekt Richard Buckminster Fuller. 

Bygningen er fra 2014 og materialerne er bornholmsk douglasgran og genbrugstræ. Byggeriet blev støttet af Lokale- og Anlægsfonden i samarbejde med Bornholms Regionskommune. Bygningen er 8 meter høj, 16 meter i diameter og har plads til cirka 250 mennesker.

Torsdag 12. juni

Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 12. juni.
  • Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 12. juni.
    11.00 - 12.00 - Grønne nabofællesskaber til fremtiden - potentialer i den almene sektor

    Vi befinder os i en tid, hvor naturens mangfoldighed er truet, og hvor alt for mange mennesker kæmper med mistrivsel og ensomhed. Men hvad nu, hvis en del af løsningen på begge kriser findes lige uden for vores hoveddør? Deltagere: Thomas Holluf, direktør i Domea og formand for styregruppen i Almenkompas, Vinie Hansen, næstformand i BL, Søren Kaare Andersen, Bikuben Fondens direktør, Simon Kjær Hansen, centerleder, Crown Princess Mary Center. Moderator: Trine Beckett
    Sted: På Domens terrasse

  • 12.30 - 13.30 - Naboen fra himlen – hvordan vi redder det gode naboskab

    Fra dokumentarer som ’Naboen fra helvede’ og ’Balladen om kolonihaven’ vidner vi igen og igen hvor svære fællesskaberne med vores naboer kan være. På trods af, at vi hylder naboskabet, som centralt for livskvalitet, så drages vi også af, hvor hadefulde naboskaberne kan blive. Så hvad er det, der går galt, når relationen til din nabo går uopretteligt i stykker? 
    Deltagere: Markus Hvass (deltager i dokumentaren 'Naboen fra Helvede'), Vinie Hansen, næstformand i BL - Danmarks Almene Boliger og Jesper Bastholm Munk, konfliktmægler i Center for Konfliktløsning og Rikke Lund, Institut for Folkesundhedsvidenskab. 
    Moderator: Sofie Rasmussen
    Sted: På Domens terrasse

  • 13.45 - 14.00 Fernisering - ‘Alment Liv’ – et fotografisk indblik i hverdagens fællesskaber

    Hvordan ser hverdagen ud bag facaderne i de almene boligområder? En fotoudstilling om liv, fællesskab og byens sociale dynamik. Alment Liv er en fotoudstilling af fotograf Rita Blue Biza, der med nænsomt blik dokumenterer hverdagslivet i Danmarks almene boliger. Det er Amagerplanen, den boligsociale helhedsplan på Amager, der byder velkommen ved Julie Abitz og Rita Biza Blue, fotograf og dj. 
    Fotoudstillingen kan ses under hele Folkemødet ved Domen.
    Sted: På Domens terrassen

  • 14.30 - 15.30 Clement Talks – hvordan får vi et sundere liv sammen

    Sundhedsudfordringerne i Danmark er store og komplekse – og løsningerne findes ikke kun i sundhedsvæsenet. Hvis vi skal skabe mere lighed i sundhed og sikre et sundt liv for flere, kræver det et stærkere, borgernært sundhedsvæsen med fokus på forebyggelse, behandling og rehabilitering tættere på mennesker i hverdagen. Men hvordan skaber vi nærhed i sundhed?
    Værten er Clement Kjersgaard, der undersøger udfordringerne. 
    Deltagere: Social og boligminister Sophie Hæstorp Andersen (S), Heidi Nielsen, Varde Bolig Administration. Kirsten Clausen, sundhedsfaglig medarbejder og gadesygeplejerske, samt Torben Christiansen, socialfaglig medarbejder, Skanderborg Kommune, Charlotte Bach Thomassen, landsformand for DGI, Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester, Københavns Kommune og formand for KL's Sundheds- og Ældreudvalg.
    Sted: I Domen

  • 16.30 – 17.45 - Svendegilde – en hyldest til håndværket

    Håndværker lingobanko, skåltaler, 3-kamp og koncert - kom med til årets svendegilde! Gå ikke glip af årets svendegilde, når Landsbyggefonden og BL slår et slag for lærlingene med håndværker lingobanko, skåltaler, 3-kamp og til sidst en Bikstok koncert. Arrangementet laves i samarbejde med Landsbyggefonden.
    Deltagere: Nina Groes, Direktør, stifter, Ulrik Brock Hoffmeyer, Adm. direktør, Bo-Vest, Carl Emil Lind Christensen, Initiativtager, Anna Storm, Lærling, Kristian Bonde Sørensen, formidler.
    Sted: På Domens terrasse.

  • 17.45 - 18.30 Koncert: Bikstok

    Vi runder Landsbyggefondens og BL's svendegilde af med et brag af en koncert, når Bikstok går på scenen. Kom og vær med til at hylde landets lærlinge og 20-års jubilæet for Bikstoks album Over stok og sten.

  • 19.00 - 20.30 - Fællesspisning i Forsamlingshuset

    BL dækker op i Folkemødets Forsamlingshus med et koncept med talk, mad og drikke. Igen i år afholder BL populære fællesspisninger under Folkemødet. Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på langbordene. Men der bliver noget at snakke om.

  • 21.30 - 22.30 Late Night Talkshow med Peter Mogensen & gæster

    Torsdag aften forvandler vi Domen til et energisk studie, når Peter Mogensen – kendt fra TV 2 News, Tirsdagsanalysen – indtager værtsrollen på slap line.

    På scenen får han besøg af nogle af landets mest markante skikkelser, når de politiske modpoler Pia Olsen Dyhr (SF) og Inger Støjberg (DD) sætter sig i sofaen til en munter snak om livet bag Christiansborgs tykke mure. Vi får også vendt blikket til at se på Christiansborg udefra med et besøg af den legendariske politiske tegner Roald Als fra Politiken.

  • 22.30 - 00.30 - Varme vinyler, du kan danse til!

    Bornholms Boogie Service aka Nexø-bosatte Michael Charles Gaunt, som varmer op under festen i Domen. De sprøde og varme toner spiller han fra en stor samling af gode, gammeldags vinyler, han har med i tasken. Han lover at holde rillerne varme og dansegulvet svedigt. Domen lukker omkring midnat. Vi glæder os til at se dig!

  • Lille Terrasse: 11.00 - 14.00 - Minimurer-workshop med Arbejdermuseet og Landsbyggefonden

    Kom og prøv kræfter som minimurer! Under kyndig vejledning fra to skuemestre kan børn og barnlige sjæle lære at mure med minimurertegl og autentiske materialer. Få din egen låne-murerkasket, et hæfte med svendebrev og en murermedalje som minde om oplevelsen. Workshoppen er for alle aldre og giver en fornemmelse af håndværkets glæde og præcision. Arrangør: BL, Landsbyggefonden og Arbejdermuseet.
    Workshoppen foregår på Lille Terrasse, som er på bagsiden af BL's Dome. 

Fredag 13. juni

Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 13. juni
  • Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 13. juni
    09.00 - 10.00 - Morgen Talk med Ane Cortzen – et hjem til alle

    Start din morgen med rolige vitaminer med Ane Cortzen, kaffe, gæster og musik i BL's Dome. Det populære talkshow med talk, morgensang og musik med Ane Cortzen er igen live i Folkemødets Forsamlingshus. I dag handler det om vores hjem. Et hjem er mere end fire vægge. Det er tryghed, tilhør, fællesskaber og hverdagsliv. Men for alt for mange er det ikke en selvfølge.
    Deltagere: Sophie Hæstorp Andersen, bolig- og socialminister, Kira West, direktør, Hjem til Alle Alliancen, Nynne Robinson, social vicevært på Øresundskollegiet i København, Camilla Hegnsborg, formand 1. kreds, BL – Danmarks Almene Boliger. Musik med Anja Lillemæhlum, som er konservatorieuddannet klassisk cellist bosat på Bornholm og spiller i Duo To sammen med guitaristen Marco Buono.

  • 10.30 - 11.30 - Hvordan bygger vi stærkere bro mellem virksomheder og unge: Benspænd og løsninger

    43.000 unge står uden job eller uddannelse. Der ER faktisk løsninger. Hvordan bygger vi broen? Kredsen bag handlefællesskabet En Vej til Alle, en koalition som består af mere end 40 meget forskellige organisationer og partnerne samt partnerskabet Ungeløftet som inviterer til debat og netværk om vejen til uddannelse, job og fællesskab for alle unge.
    Deltagere: Unge og praktikere fra 3 indsatser, TBC, Mette Fabricius Madsen, Ungeløftet, Anna Helene Mollerup, direktør En Vej til Alle, Sigge Winther Nielsen, CEO INVI – Institut for vilde problemer

  • 19.00 - 20.30 - Fællesspisning i Forsamlingshuset

    BL dækker op i Folkemødets Forsamlingshus med et koncept med talk, mad og drikke. Igen i år afholder BL populære fællesspisninger under Folkemødet. Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på langbordene. Men der bliver noget at snakke om.

  • 11.30 - 12.15 - Arkitektur og sundhed - kan du bo dig sund?

    Arkitektforeningen inviterer til samtale om den nære sundhed. Almene boligområder rummer et stort potentiale for at styrke folkesundheden og trivslen i hverdagen: Omkring hver 6. indbygger i Danmark bor i almene boliger, og den almene sektor består af 600.000 boliger.
    Sted: Domens terrasse

  • 15.00 - 16.00 - Byggeriets dilemmaer med Sara Bro

    Dilemmaer i byggebranchen er der nok af! Derfor har vi igen i år samlet et kompetent panel fra byggebranchen, der skal svare på spørgsmål fra Sara Bros brevkasse om, hvordan vi bor og bygger mest bæredygtigt.  På scenen skal vi diskutere nogle af de mest aktuelle udfordringer: Accelererende byudvikling, betalbare boliger eller byggestop? Nedrivning eller transformation? Arealudvikling og grøn trepart? Kystsikring og biodiversitet?  Glæd dig til en spændende, faglig og humørfyldt time i selskab med Sara Bro og et byggefagligt panel.

    Deltagere: Allan Werge, formand for BL og direktør i Al2Bolig, Mia Helvig Manghezi, direktør for Københavns Ejendomme, Alexander Holm, biolog, radiovært og foredragsholder, Rosa Lund, arkitekt & partner i STED , Lars Storr-Hansen, adm. direktør Danske Arkitektvirksomheder, Camilla Van Deurs, arkitekt & partner i Nordic Office of Architecture, Gitte Gylling Olesen, Sustainability Director, COWI.

    Sted: På Domens terrasse

  • 12.30 - 13.30 - Clement Talks - hvordan sikrer vi opbakningen til demokratiet midt i en krisetid

    Demokratiets tilstand anno 2025 har aldrig været vigtigere. Vi lever i en verden, som er præget af demokratiske udfordringer og kriser. I denne Clement Talk stiller vi skarpt på demokratiets tilstand og hvad der skal til for at styrke demokratiet i en krisetid. Kan vi reparere forbindelsen, hvis vi mister vi troen på demokratiet?
    Deltagere: Søren Gade, (V), formand for Folketinget, psykologiprofessor Svend Brinkmann, Mads Malik, formand for fsb, Pernille Skipper, bestyrelsesformand for foreningen Coop amba, debattør, foredragsholder, Winni Grosbøll, direktør for Forbrugerrådet Tænk, Michael Bang Petersen, professor, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.

  • 14.30 – 15.00 - Selv et lille job kan flytte et menneske

    Med afsæt i personlige fortællinger og praktiske erfaringer inviterer vi til en samtale om, hvordan vi skaber et mere inkluderende arbejdsmarked.

    Fællesskab, identitet og selvværd følger med. Men der findes veje tilbage – hvis vi tør tænke i nye former for beskæftigelse og løfte i fællesskab. En af de veje er det sociale frikort, der giver mennesker på kanten af arbejdsmarkedet mulighed for at tage småjobs uden at miste deres forsørgelsesgrundlag.

    Deltagere: Anders Sørensen, bæredygtighedschef, Enemærke & Pedersen, Jesper Juul Mikkelsen, projektkoordinator, KAB, Rikke Tietze Pedersen, netværks- og Beskæftigelseskoordinator, Mit Kvarter

    Sted: På Domens terrasse

  • 16.30-17.30 - Kunst og fællesskaber - nøglen til gode nabolag?

    Vi undersøger, hvordan blikket på den gode by med almene boliger har ændret sig gennem tiden. Hvordan har vi bygget vores byer de sidste 100 år med intentionen om, at skabe de bedste rammer for det gode liv? Én ting er sikker - opfattelsen af det gode og sammenhængende nabolag har ændret sig markant de senere år. I dag ved vi, at det ikke nytter noget, at lukke et kvarter om sig selv. Men hvad gør vi for at invitere naboer ind i almene boligområder? Vi kigger på nogle af de vellykkede projekter rundt omkring i landet. Til sidst runder vi arrangementet af med en kunstperformance, der blandt andet har slået rødder i Lundtoftegade på Nørrebro i København. Arrangør: Landsbyggefonden

  • 18.00 - 19.00 - Koncert med Yör

    Fredag aften indtager Yör scenen med deres stemningsfulde lydunivers, hvor poetiske tekster og pulserende pop smelter sammen i ét. Forsanger Marie Kildebæk synger linjer som "hvordan kan kroppen være benhård / og samtidig så skrøbelig", og indkapsler med én sætning følelsen af at være ung i en kompleks verden.

    Yör består af fire tætte venner – Marie Kildebæk (vokal), Viktor Dahl (synth), Janus Bagh (bas) og Lasse Jacobsen (trommer) – og deres debutalbum Intet så rigtigt fra 2023 fik roser med på vejen: GAFFA kvitterede med fire stjerner og kaldte det "et stærkt udspil, der består af flotte og gennemarbejdede lydlandskaber guidet af Kildebæks smukke og ærlige vokal."

    Glæd dig til en koncert, der sætter spor – både i kroppen og i tankerne.
    Sted: Domens terrasse

  • 19.00–20.30 - Fællesspisning i Forsamlingshuset:  Med Olav Hesseldahl

    BL dækker op i Folkemødets Forsamlingshus med et koncept med talk, mad og drikke. Igen i år afholder BL populære fællesspisninger under Folkemødet. Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på langbordene. Men der bliver noget at snakke om. BL dækker op i Folkemødets Forsamlingshus med et koncept med talk, mad og drikke. Maden består b.al. af lokale bornholmske råvarer og anrettes på fade fra det vidunderlige køkken - Glad Mad.

    Olav Hesseldahl, direktør for Grundlovsfesten og demokratisk indpisker, er aftenens oplægsholder, inden vi får maden serveret.

  • 22.30 - 23.30 - Koncert med Elsked

    Fredag aften forvandler Elsked de almene boligers Dome til et pulserende epicenter af elektrisk energi og klubstemning. Det fremadstormende band, der netop har udsolgt Store Vega og spillet på Roskilde Festival er klar til at løfte taget med deres eksplosive miks af elektronisk pop og højintens beats. Elsked rammer domen med deres forførende lyd. De bruger poppen som krog og elektronikken som motor, og resultatet er en koncert, som kan blive dagens absolut bedste oplevelse.

    Kom i god tid og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse på Folkemødet!

  • 23.30 - 02.00 - DJ Mwah og fest!

    DJ Mwah er egentligt en dj-trio. På Folkemødet kommer de som en duo, men missionen er den samme: at skabe et sjovt, energisk og befriende dansegulv. Trioen består af  DJs øre snu, SUE SIX og Følsom. De har spillet på adskillige spillesteder og events, såsom Distortion, Jolene, Den Anden Side, STRØM, Pumpehuset og andre steder. Forvent sprudlende, fræk, funky og lækkert udvalg af garage og breaks og andet, du måske kender!

Lørdag 14. juni

Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 14. juni
  • Her kan du se, hvad der foregår i BL's Dome 14. juni
    09.00 - 10.00 - Morgen Talk med Ane Cortzen – betydningen af vores hjem

    Start din morgen med rolige vitaminer med Ane Cortzen, kaffe, gæster og musik i BL's Dome. Det populære talkshow med talk, morgensang og musik med Ane Cortzen er igen live i Folkemødets Forsamlingshus. Vi taler i denne talk om hjemmet.

    Hjemmet er ikke bare et fysisk sted – det er også en følelse. Det er her, vi folder livet ud, danner relationer og finder ro. Det er her vi skaber minder, griner, skændes, arbejder og sover og finder os selv. Men hjemmets form og funktion er i konstant forandring. Nye boligformer, klimakrav, skiftende familieliv og fællesskabsidealer udfordrer vores forestillinger om, hvordan vi bor – og hvorfor. I denne talk tager vi livtag med spørgsmålet: Hvad betyder hjemmet for os – som mennesker og som samfund? Vi skal høre musik af Ester Haslund-Gjerrild.

    Deltagere: Kristine Virén, medie- og videncenterchef, Videncentret Bolius bidrager med det historiske og samfundsmæssige blik på boligen og vores hjem. Forfatter Dy Plambek kommer med et poetisk indspark til begrebet ’Hjem’. Dy Plambeck er født i 1980 og vokset op i provinsbyen Buresø på Sjælland. Her var der overskud til at tage sig af dem, der ikke havde så meget. Gode historier om slægtninge med kulørte livsforløb og mere eller mindre skæve eksistenser fyldte hjemmet. Dy Plambecks bøger beskæftiger sig i høj grad med at analysere netop familien – hvad der sker, når man er forbundet uden at have valgt hinanden – og med ”Mod midnatssolen” hvordan man er (sammenbragt) familie, når man aktivt har valgt hinanden, Nibras Aziz, chefkonsulent i Dansk Industri og forperson i Mino Danmark og har vundet TV2-programmet Nybyggerne, som byder på en unik kombination af konkurrence, kreativitet og håndværk. Med er også Brit Kofoed Dahl, formand for Bo42, boligselskab i Rønne og glødende beboerdemokrat og sagskoordinator hos Nybolig. 

  • 10.00 - 11.00 - Hvorfor er der ikke en bolig til mig og min familie i København?

    Alment Inside. Hvordan skal fremtidens københavnere finde et sted at bo? Hvem skal løse udfordringerne og hvordan? Deltagere: Lars Græsborg Mathiasen, journalist, BL, Line Barfod, miljø- og teknikborgmester, København (EL) Christopher Røhl Andersen, spidskandidat for Radikale til Borgerrepræsentationen Mathias Nordby, byplanlægger og stifter af Urban Studio Rasmus Jessing, byggedirektør KAB
    Sted: Domens terrasse

  • 11.30-12.15 - Bofællesskaber: En del af fremtidens almene boligbyggeri

    Hvordan kan det almene byggeri imødekomme den stigende efterspørgsel på bofællesskaber? Hvilke erfaringer kan vi tage med fra Galgebakken, og hvordan skaber vi fremtidens boliger, der balancerer fællesskab og privatliv? I denne debat diskuterer KAB og Boligselskabet Sjælland samt en tidligere beboer fra Galgebakken, hvorfor almene boligorganisationer skal realisere flere bofællesskaber i dag. Der sættes fokus på beboerdemokrati og udviklingen af bæredygtige fællesskaber – og vi dykker ned i de dilemmaer, der også kan være forbundet med som almen bygherre at udvikle bofællesskaber. Afslutningsvis inddrages publikum og vi afprøver publikums grænser for ”det fælles” gennem forskellige udsagn.

    Deltagere: Rasmus Jessing, byggedirektør, KAB, Per Bro, byggedirektør, Boligselskabet Sjælland, Maja Lykketoft, tidligere beboere i Galgebakken. Moderator: Anne Sofie True, konsulent og udvikler af bofællesskaber

    Sted: På Domens Terrasse

  • 12.30 - 14.00 - Højlunds Forsamlingshus Live - En hyldest til hverdagsdemokratiet

    Hverdagsdemokratiet er fundamentet for vores samfunds sammenhængskraft. Det spirer i boligforeninger, lokale klubber og frivillige fællesskaber, hvor mennesker mødes, lytter og skaber løsninger i fællesskab. Netop i en tid præget af polarisering og afstand kan hverdagsdemokratiet styrke håbet og skabe grobund for forandring. Men hvordan engagerer vi flere, der ikke føler sig inviteret? Hvordan kan vi sikre, at det nære demokrati blomstrer og skaber fællesskaber, hvor alle bliver set og hørt? I Højlunds Forsamlingshus 2025 undersøger vi, hvordan det nære demokrati kan være en vigtig demokratisk grundstruktur.

    Deltagere: Lisbeth Trinskjær, formand for Folkehøjskolernes Forening, der fremmer demokratisk dannelse gennem højskoleånden, Bertel Haarder, tidligere minister og debattør med en stor passion for demokratiets udvikling, Ester Kjeldahl, klimaaktivist, filosof og forfatter, der med sin baggrund fra Den Grønne Ungdomsbevægelse og Fossilfri Fremtid arbejder for at styrke hverdagsdemokratiet gennem fællesskab og aktivisme. Med udgangspunkt i bogen ’Vi er sammen om at mærke det’ (2024) inspirerer hun til konkrete handlinger, der skaber reel forandring, og udfordrer myten om, at individuelle valg alene kan løse klimakrisen. Esther kombinerer filosofiske refleksioner med praktiske eksempler og viser, hvordan lokale fællesskaber kan være nøglen til en bæredygtig fremtid. Ester kan dele ud af sin vision for, hvordan aktivisme og nærvær kan skabe håb og styrke vores demokratiske fællesskaber. Også med i forsamlingshuset er Allan Werge, formand for BL – Danmarks Almene Boliger, og kan fortælle om demokratiet i de almene boliger. Og så har vi Tali Mørch, partner, sociolog i Analyse & Tal. Tali er sociolog og statistiker har været med til at kortlægge Danmarks mere end 9000 borgerdrevne Facebookgrupper med 50 mio. medlemskaber, der drives af mere end 20.000 frivillige.

  • 15.30 - 16.30 - Koncert med Peter Mogensen & The Disciples of Democracy

    Peter Mogensen og 'The Disciples of Democracy' hudfletter dansk politik og leverer det ene cool rocknummer efter det andet. Rocknumre som passer til deres ’analyser’. P

    Publikum får således både lejlighed til at vippe med foden og forstå de bizarre dele af dansk politik når sarkasmen og skarpheden med et glimt i øjet rulles ud over toppolitikerne. Kvaliteten holdes oppe når de tre professionelle musikere - SP (bas), Jesper Mortensen (trommer) og Carsten Juhl (keys) - forsøger af holde Mogensens guitar på sporet. Det bliver en stærk afslutning på Folkemødet, når Peter Mogensen fyrer den af og giver en saglig/satirisk politisk status. 
    Sted: På Domens terrasse

  • 16.30 - 17.30 - Dragbanko og kaffe for mangfoldighed og frisind

    Drag Damen- Bornholms umiddelbart eneste drag Queen - fører Jer igennem et bankospil, hvor du kan vinde genstande, du aldrig vidste du manglede. Hun vil afgjort starte en fællessang eller fællesdans- for lige at sætte stemningen. Banko med dragqueen Daniel Mejlvang – Bornholms vist nok eneste drag queen, skriver Daniel selv. Sted: I Domen

  • 19.00 - 20.30 - Fællesspisning i Forsamlingshuset med Bertel Haarder

    BL dækker op i Folkemødets Forsamlingshus med et koncept med talk, mad og drikke. Igen i år afholder BL populære fællesspisninger under Folkemødet. Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på langbordene. Men der bliver noget at snakke om.

  • 22.00 - 23.00 - Den legendariske dansekonkurrence i Domen

    Kom og dans årets Folkemøde slut! Vi har danser og scenekunstner Cathrin Elenor Nørgaard med, der guider os gennem den legendariske dansekonkurrence. Hvert år danser vi om pokalen. Også i år. Og alle kan være med. om og vind den legendariske konkurrence og ha' det sjov.

  • 23.00 - 02.00 - Bar’ Funk fyrer op i Domen

    Det bliver svedigt. Bar’ Funk indtager ofte spillesteder i København og fejrer altid kærligheden til funken, diskoen og boogien med manér. Bag Bar’ Funk er 24-årige DJ Who Else aka Else Skipper og hendes familie, som både arrangerer og vender plader til festkonceptet, der hylder boogie, disko og funk. Steie Wonder, James Brown, Wild Cherry, Prince etc. Til Folkemødet har hun sin far med. Han er tidligere dj på Jazzhus Montmartre i Nørregade i København og vender pladerne sammen med Else. Hensigten er at man skal komme for at danse. Det er et safeplace og dancespace for alle unge funk-elskere, så man med sikkerhed at kan danse all night long… Du vil blive suget tilbage til 1970/80'erne, og der vil KUN blive spillet funk, boogie og lidt disco!  Så som James Brown råber »Fellas, I’m ready to get up and do my thang«… din krop bliver nødt til at danse!