Søger du bolig? - Klik her

Billeder: Domen åbnede for folket

BL's Dome er et markant omdrejningspunkt på Folkemøde Bornholm. Her er stemningsbilleder fra debatter, arrangementer og livet i domen.

BL’s Dome er hurtigt blevet et populært mødested på Folkemøde Bornholm.  

Der blev arbejdet til det sidste på BL’s Dome i Allinge på Bornholm, men da velkomsttalen på hovedscenen var forbi, blev snoren klippet. Og siden har ‘folket’ totalt overtaget rammerne og gjort domen til folkemødets forsamlingshus. Folkemødets første dag sluttede med et brag med DJ’s og bandet Vild $mith, som trak en stor del unge til domen. 

Domens terrasseanlæg bliver løbende brugt til tv-udsendelser, mens gæsterne til folkemødet spiser fish n’ chips med den nok allerbedste udsigt på Folkemødet i Allinge. 

En del af aktiviteterne i BL’s Dome er et samarbejde med TV2 News. Når partilederne har været på hovedscenen og hold deres tale, så kommer de ned i BL’s Dome til et live-interview på TV2 News. Om torsdagen var Margrethe Vestager (R) i krydsild og fredag middag kom SF’s Pia Olsen Dyhr forbi. Temaerne i de andre arrangementer i domen er alle inspireret af forsamlingshustemaet: Folkeoplysende arrangementer, politiske debatter, fester med dans og ikke mindst musik.


Domen

3

 MG 1670

Bog

1

2

4

4 (1)

5

6

8

Breakdance2

Breakdance

Domen6

Domen7

Domen5

Domen4

Domen1

Domen2

Domen3

Domen9

Domen10

Domen11

Oprettet: 13. jun. 2014, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS