Direktørudviklingssamtaler

Fungerer samarbejdet godt med bestyrelsen og fungerer det godt med formandskabet? Er der styr på indholdet i direktørkontrakten og er den tidssvarende?

Billede af BL_Motalavej_121018_013.jpg

Direktøren skal også til MUS-samtale

Direktørens trivsel og udvikling er vigtig for direktøren og for organisationen som helhed. Som arbejdsgiver for direktøren er det boligorganisationens/administrationsselskabets bestyrelse, der har ansvaret for direktørens trivsel og udvikling.

Det er bestyrelsens opgave, gerne én gang årligt, at tage initiativ til afholdelse af en udviklingssamtale med direktøren – den såkaldte DUS. Samtalen er en åben og ligefrem dialog mellem direktøren og få repræsentanter fra bestyrelsen. For direktøren er DUS en mulighed for at drøfte eget bidrag til organisationen samt egne udviklingsønsker. For bestyrelsen er samtalen en anledning til at overveje, hvordan man som samlet bestyrelse men også som formandskab kan støtte direktørens trivsel og udvikling i jobbet.

BL har udarbejdet et gratis hjælpeværktøj som kan downloades her: samtaleskema til DUS

Vi tilbyder også gerne støtte og sparring i processen med forberedelse af samtalen og udarbejdelsen af et aftaledokument. Kontakt os for nærmere aftale.Oprettelse: 07.10.2019 | Sidst opdateret: 25.09.2022

Sideansvarlig: Nana Juul

Søger du bolig? - Klik her