Energirenovering og - besparelser

Få inspiration og vejledning til at spare på energiforbruget i boligafdelingen.

Billede af Artikel Klima (1)

Øgede danske krav til en større energieffektivisering i boliger samt ny lovgivning fra EU kræver, at boligorganisationerne har et større fokus på området, end de har haft tidligere.

Samtidig mærker mange boligorganisationer et stigende ønske fra beboerne om energiforbedrende tiltag og mere energirigtige boliger.

Energibesparende løsninger

BL tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af energibesparende løsninger, inden for både el og varme. Vi rådgiver om både energiledelse, energiregistrering og betydningen af synliggørelse af energiforbruget over for beboerne.

 

Vi følger konstant udviklingen af mulige produkter og løsninger, der kan sikre medlemmerne den bedste energirådgivning samt energibesparende tiltag ude i boligorganisationerne, uanset om det er igennem direkte rådgivning eller egne løsninger. Kontakt os og få uvildig og korrekt rådgivning om jeres ønsker. 

Doanload produktblad

PDF Fil

Energi og forsyning

Download

ESCO

Boligorganisationerne får jævnligt henvendelser fra et uigennemskueligt marked af rådgivende ingeniører og professionelle udbyder af ESCO (Energy service Company), som lover garanti for besparelser gennem ESCO produkter.

I BL tilbyder vi rådgivning om ESCO og ESCO lignende produkter. Vi hjælper boligorganisationen med at etablere det rette beslutningsgrundlag indenfor området.

 

Læs mere her.

Oprettelse: 28.10.2019 | Sidst opdateret: 14.11.2019

Sideansvarlig: Mikkel Jungshoved

Søger du bolig? - Klik her