Tinglysning

Billede af Article Rød

Få bedre og billigere tinglysning hos BL

I BL har vi stor erfaring med at lave tinglysninger for vores medlemmer.

 

Det drejer sig typisk om ændring af en organisations navn eller afdeling, fx i forbindelse med fusion, navneændring, sammenlægning af afdelinger eller blot en tilretning, hvis navnet står forkert på ejendommen. 

 

Det er af stor vigtighed for en almen boligorganisation, at der er styr på adkomsten af afdelingerne. Og ikke mindst at tinglysningen er korrekt udført. Det kan især have betydning i forbindelse med optagelse af nye lån eller konverteringer, da ingen af disse ting kan gennemføres, hvis fx navnet eller afdelingen står forkert anført.

 

Hvorfor vælge BL?

"I BL beskæftiger vi os udelukkende med tinglysninger for almene boliger. De fleste advokater og tinglysningskontorer beskæftiger sig ikke særlig ofte med tinglysning for almene boliger, og da der er andre krav og regler ved denne type bolig, skal de først sætte sig ind i, hvad der skal til - det kan tage tid og dermed koste mere", fortæller Linda Bækgaard, sagsansvarlig i BL.

 

Digital tinglysning af almene boliger er nemlig udviklet i en tæt dialog mellem BL og tinglysningsretten for at sikre en løsning, der passer de særlige forhold og regler, der gælder almene boliger.

 

Du kan læse mere om digital tinglysning nedenfor.

Vilkår og priser

Vilkår og priser

Notering af navneændringer i forbindelse med fusion eller sammenlægning af afdelinger tilbydes efter en fast pris på kr. 800 ex moms pr. anmeldelse i tinglysningssystemet, eller efter medgået tid efter BL's faste priser.

Udover ovennævnte priser tilkommer evt. udlæg i form af tinglysningsafgift o.l. i forbindelse med tinglys­ningen.

Kontakt

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, bedes du kontakte den produktansvarlig via nedenstående kontaktoplysninger.

Kontakt BL - Kurser og rådgivning:

Sagsansvarlig Linda Bækgaard,
direkte: 3376 2061, mobil: 2888 1871, email: lib@bl.dk  

 

Linda, der kommer fra ejendomsmæglerbranchen, beskæftiger sig med digital tinglysning for BL's medlemmer i form af blandt andet navneændringer i forbindelse med fusioner, sammenlægning af afdelinger eller blot tilretning af adkomster.

Download produktblad

PDF Fil

Digital tinglysning

Download

Oprettelse: 04.11.2019 | Sidst opdateret: 30.06.2021

Sideansvarlig: Linda Bækgaard

Søger du bolig? - Klik her