Topledertræf 2022 (40)

Topledertræf 2024

Kom med til årets Topledertræf og få ny viden og inspiration med hjem fra det faglige program og de uformelle snakke med dine branchekollegaer. 

Årets program vil belyse, hvordan ledelse af fremtidens værdiskabende boligorganisation ser ud. Du vil blive præsenteret for ekspertindlæg og cases om følgende hovedtemaer:

  • Boligorganisationen som sundhedsaktør
  • Boligorganisationen som attraktiv arbejdsplads
  • Den AI-understøttede boligorganisation


Hovedtemaerne vil være krydret med en masse anden inspiration om f.eks. politiske mærkesager, ESG og indspark om beboerdemokratiet.


Og så vil der selvfølgelig være masser af tid til borddrøftelser, erfaringsudveksling og hyggeligt samvær med kollegaerne i branchen.

Nedenfor finder du et foreløbigt program, der vil blive udbygget løbende frem mod sommerferien. Der tages forbehold for ændringer.

Se oplægsholderne her - opdateres løbende


Topledertræf 2024

Tirsdag den 20. august kl. 10 til onsdag den 21. august kl. 12
Hotel Nyborg Strand

Du kan tilmelde dig Topledertræf 2024 her.

Program for tirsdag

9.00 - 10.00 Ankomst og morgenmad

10.00 - 10.10 Velkommen til Topledertræf

Moderator Cecilie Beck og BL's Bent Madsen byder velkommen.

10.10 – 10.35 Boligorganisationen som sundhedsaktør – Visionerne for den nye sundhedsreform

Taler annonceres snarest.

10.35 – 10.50 Boligorganisationen som sundhedsaktør – Boliger og sundhed hænger sammen

Hør medlem af KL’s sundheds- og ældreudvalg Christian Budde fortælle om kommunernes ønsker til det nære sundhedsvæsen og potentialerne i at styrke det borgernære sundhedsvæsen i samarbejde med almene boligorganisationer.

 

10.50 – 11.20 Boligorganisationen som sundhedsaktør – spørgsmål og dialog

Lyt med og stil spørgsmål, når Christian Budde og Bent Madsen går i dialog om, hvordan de almene boligområder kan bidrage til at komme tæt på de borgere, der har allermest brug for det.

11.20 - 11.40 Pause

11.40 - 12.25 Boligorganisationen som sundhedsaktør - Sådan kan vi skabe nærhed i sundhed

Få inspiration fra Senior- og sundhedschef Signe Lunn Walls i Fredericia Kommune og direktør i Boli.nu Jens Christian Lübecker, når de fortæller om de første konkrete skridt på vejen til et samarbejde om at skabe mere nærhed i sundhed mellem boligorganisationer og kommune i Fredericia.

Drøft også mulighederne hos jer selv med bordfællerne.

12.25 – 13.25 Frokost

13.25 - 13.50 Boligorganisationen som attraktiv arbejdsplads – Arbejdsmiljø i demokratiske virksomheder

Lyt med når Andreas Pindstrup, vicedirektør i Demokratisk Erhverv fortæller om, hvordan det står til med trivslen i demokratiske virksomheder på baggrund af resultaterne af deres analyse ”Arbejdsmiljø og trivsel i demokratiske virksomheder”.

13.50 –14.40 Boligorganisationen som attraktiv arbejdsplads – sådan ruster vi os til fremtidens arbejdskraft

Bliv klogere på, hvordan du fastholder medarbejdere og rekrutterer nye, når antropolog og debattør Dennis Nørmark og Ann-Christina Matzen Andreasen, direktør i JAC taler om samfundstendenser inden for arbejdsliv og praktiske erfaringer med nye ledelsesformer.

14.40 - 15.00 Pause

15.00 - 16.15 Guldkornsjagt

Saml guldkorn til din ledelse fra inspirerende brandtaler om alt fra beboerdemokrati til ESG, tomgang og arbejdsliv i området omkring Nyborg Strand.

Hør blandt andet adm. direktør i Boligkontoret Danmark, Lars Lehmann fortælle om deres tiltag ”Arbejdsdag i balance”, direktør i BO-VEST Ulrik Brock Hoffmeyer fortælle om 4-dages arbejdsuge, professor i ledelse, politik og filosofi, Anker Brink Lund give sit perspektiv på beboerdemokratiet, Ulla Jensen, ESG chef i domea.dk om den almene sektors impact på bæredygtighed, Kenneth Taylor Hansen, direktør i RandersBolig give konkrete eksempler på at mindske tomgang og Sekretariatsleder Niklas Jarnit og konsulent Bjørn Askholm fra AlmenNet fortælle om et nyt værktøj, der hjælper private virksomheder og almene boligorganisationer med at indgå partnerskaber om socialt ansvar.

16.15 – 16.30 Pause

16.30 - 16.40 Opsamling af guldkorn

Del dine guldkorn med dine kollegaer og få inspiration fra de andres guldkorn.

16.40 - 17.00 BL’s politiske mærkesager

Hør Bent Madsen opridse de centrale politiske mærkesager, som BL arbejder med nu og i den kommende tid.

17.00 - 18.30 Musik og drinks i haven - med Anna Pauline & Soulbrothers

Du kan opleve bandet Anna Pauline & Soulbrothers. Ved denne koncert kan du opleve et udvalg af jazzhistoriens både iørefaldende og skæve hits - fortolket med elegance, humor og poesi af den skønne dansk-svenske sangerinde Anna Pauline. Anna Paulines vokal er inspireret af Ella Fitzgerald, Anita O’Day, Peggy Lee såvel som singer songwriters som Emmylou Harrison og Joni Mitchell. Hun har udgivet de meget lytteværdige albums ‘Meant to be’ og ‘Give me time’, og hun har optrådt med bl.a. Viktoria Tolstoy, Niels Landgren og Anders Bergcrantz. 

Med sig på scenen har Anna Pauline et tæt sammenspillet kollektiv bestående af efterspurgte og alsidige musikere fra den danske jazzscene. Line up:

Anna Pauline (vokal)
Thomas Maintz (guitar)
Niels Wilhelm Knudsen (bas)
Ulrik Bisgaard (trommer)

Program for onsdag

07.00 - 08.00 Morgenløb eller gåtur og croissanter på stranden for de morgenfriske

08.00 - 09.00 Morgenbuffet

09.00 – 09.15 Godmorgen og velkommen tilbage

BL’s direktør Bent Madsen siger godmorgen og skyder dagen i gang.

09.15 – 09.30 Den AI-understøttede boligorganisation – Strategiske udfordringer og muligheder

Hør Co-founder og partner i DareDisrupt, Anders Hvids bud på, hvilken værdi kunstige intelligenser kan skabe for den almene boligsektor.

0930 - 10.10 Den AI- understøttede boligorganisation – Sådan bruger vi AI smart

Hent konkret inspiration til det daglige arbejde, når iværksætter Mikkel Krogsholm demonstrerer konkrete AI-værktøjer og anvendelsesmuligheder til det daglige arbejde samt går i dialog med forretningsfører i Holbæk Boligselskab, Anne-Grethe Slagelse om deres inddragelse af AI og med Sanne Steen Petersen, leder af BL’s juridiske afdeling om BL’s juridiske chatbot.

10.10 - 10.25 Den AI-understøttede boligorganisation – vejen frem

Bliv klar til at gå i gang med AI, når Co-founder og partner i DareDisrupt, Anders Hvid samler trådene og sender os hjem med mod på at eksperimentere.

10.25 – 10.40 Pause

10.40 – 11.00 Den demokratiske organisation - Sådan understøtter vi hverdagsdemokratiet

 

Bliv klogere på, hvordan det står til med de såkaldte hverdagsdemokratier, og hvordan vi kan understøtte det i boligområderne, når Rikke Lønne, afdelingschef i BL’s afdeling for samarbejde og udvikling fortæller om resultaterne af Mandag Morgens undersøgelse ”Hverdagsdemokrati i fokus”.

11.00 - 11.30 Demokratiets tilstand og udfordringer

Hør journalist Kim Bildsøe Lassens analyse af demokratiets tilstand og udfordringer på globalt plan med udgangspunkt i det amerikanske valg og med tråde til vores eget politiske landskab og den almene sektors beboerdemokrati.

11.30 - 12.00 Afrunding, på gensyn og frokost to go

Oprettelse: 06.05.2024 | Sidst opdateret: 08.07.2024

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her