Løbmellemhusene

Løb Mellem Husene

Løb Mellem Husene er et klassisk løb med et twist.

Løberuterne går nemlig igennem forskellige almene boligområder i Danmark, som du måske ikke kender, men helt sikkert er et besøg værd.

Der løbes igen 3. september, 2022, kl. 13.00. Lige nu skal der løbes i Aalborg, Aarhus og København. 


Vil i være med til at løbe i jeres boligområde, så tag kontakt til Kristoffer Friis på kfs@bl.dk og download vores kommunikationspakke her. 
 

I 2021 blev løbet afholdt 18. september. Her gik løbet gennem Gellerupområdet i Århus og Valby/Sydhavnen i København. Efter løbene var alle 500 deltagere inviteret til mad, drikke og hyggelige aktiviteter ved målstregen.

 

Løb Mellem Husene er et løb for alle på tværs af alder og fysik. Du kan vælge at gå eller løbe ruten. Det handler om at være sammen og have det sjovt. Så kom og vær med, hvad enten du er en uerfaren løber, der ønsker at komme i gang, en rutineret løber, der ønsker en god træning, eller hvis du bare gerne vil gå en dejlig tur gennem lokalområdet med venner eller naboer.

 

Løb Mellem Husene er også for dig, der er nysgerrig på at udforske de almene boligområder og finde nye ruter at bevæge dig igennem byen på.

 

Billede af Tak Til Sponsorer Og Samarbejds. (1)
Søger du bolig? - Klik her