Niels Christiansen

Niels Christiansen

Opstillet af: Gråsten Andelsboligforening

Jeg er VALGT i boligorganisationen

 

Opstiller som kredsrepræsentant

 

Bopælskommune: Gråsten

 

Motivation:

Jeg vægter demokrati særlig beboerdemokrati højt.

Jeg blev valgt ind i Organisationsbestyrelsen ved et tilfælde i 2016, og blev opfordret og valgt som formand i 2018.

Jeg er åben og ærlig, jeg tænker gerne lidt kreativt og er god til at se hele billedet.

Jeg mener at bestyrelsesarbejdet er spændende og mener, at jeg vokser med opgaverne.

Da jeg kom ind i Organisationsbestyrelsen var vi alle 5 helt nye, jeg selv havde været i en afdelingsbestyrelse, men det kan ikke sammenlignes, det var meget kaotisk og vi stod på bar bund, jeg skulle derfor selv finde svarene ved at gennem gå vedtægter, love og bestemmelser. Det blev noget bedre da jeg blev formand, nu kunne jeg få hjælp til at finde svarene, men nu blev der også stillet krav til mig, og hele denne proces har udviklet mig enormt.

Jeg er overbevist om, at den erfaring jeg vil få ved bestyrelsesarbejdet i BLs kreds 8, vil være med til at udvikle mig.

Jeg mener at det arbejde BL laver er til gavn for hele den almene sektor, og det vil jeg meget gerne være en del af. Jeg er overbevist om, at mit gåpåmod og min åbenhed vil bidrage positivt til opgaveløsninger.

Der er desværre stadig den opfattelse, i nogle kredse, at den almene sektor kun består af ”ressourcesvalgte” det er jeg absolut ikke enig i, jeg kæmper dagligt en kamp for at bevise det modsatte.

Jeg mener, at alle uanset køn, herkomst, alder eller social status, skal behandles ens, og her er den almene sektor god for ”vi har plads til alle” og det vil jeg gerne være med til at styrke.  

Bestyrelses- og tillidsposter

Formand Gråsten andelsboligforening

Bestyrelsesmedlem Salus boligadministration

Bestyrelsesmedlem Sønderborg fjernvarme

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her