Design Uden Navn (24)

Grundlovsfesten

Grundlovsfesten og BL tilbyder
boligorganisationer i hele landet at tage
del i fejringen af vores demokrati.

BL indgår partnerskab med ’Grundlovsfesten’

BL har indgået et partnerskab med initiativet Grundlovsfesten, som er en bevægelse, der via fester for og med børn bidrager til demokratisk dannelse og en styrkelse af børns demokratiske selvtillid gennem gode, festlige oplevelser med Grundlovsdag d. 5. juni.

Med partnerskabet vil BL bidrage til at skærpe opmærksomheden på demokratiet og muligheden for at bruge sin stemme hos beboere - børn og voksne i de almene boligområder. 

Grundlovsfesten bruger festen som afsæt for oplysning, dannelse og potentiel adfærdsændring, ligesom BL tidligere har gjort i forhold til engagement, demokratisk deltagelse og fællesskab i boligområderne - bl.a. på sidste års folkefestivaler under overskriften Vi samles og i forbindelse med BL’s 100-års jubilæum i 2019. 

Lav din egen grundlovsfest med en festpakke fra BL

Med partnerskabet vil BL stille festpakker til rådighed for de boligområder, der vil markere og fejre Grundlovsdag med en fest i deres område. Festpakkerne vil indeholde materialer og guides til gode fest- og informationsgreb, der symboliserer og informerer om Grundlovsdag og demokratiet i en festlig og fællesskabende form.

Nærmere information om hvordan du kan deltage i Grundlovsfesten med en festpakke fra BL vil løbende fremgå her på siden og på BL’s informationskanaler. Spørgsmål kan rettes til Jane Thomsen på jth@bl.dk, tlf. 28 88 18 79.

Grundlovsfesten bruger festen som afsæt for oplysning, dannelse og potentiel adfærdsændring. Og netop festen og fejringen er et greb, som BL har erfaring med at anvende til at sætte fokus på engagement, demokrati og fællesskab i boligområderne

Oprettelse: 08.02.2024 | Sidst opdateret: 08.02.2024

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her