Vores bidrag 2020

Læs rapporten nu

Billede af Forside

Kortlægning af de almene boligers verdensmålsbidrag

218  boligorganisationer fra alle dele af landet har i 2020 kortlagt deres bidrag til verdensmålene. Tilsammen repræsenterer de 311.500 boliger, hvilket er 54 procent af alle almene boliger.

 

Kortlægningen afdækker, hvordan det står til med den bæredygtige udvikling i de almene boliger. Det handler bl.a. om energi- og miljøtiltag, om bæredygtighed i nybyggeriet, boligsociale indsatser og samfundsmæssige bidrag som fx praktikforløb og uddannelsespladser.

Læs rapporten her

Rapporten blev lanceret i uge 39 i samarbejde med Altinget og verdensmålsugen.
Gense arrangementet:
’Sandhedens Time - Hvordan går det egentligt med Verdensmålene i den almene sektor?’ på Altingets Facebook-side.

 

Formålet

Formålet med at kortlægge vores bidrag til verdensmålene er for det første at blive klogere på egne styrker og svagheder, når det kommer til bæredygtighed og ansvarlighed.

 

For det andet handler det også om at formidle det potentiale for bæredygtighed, der ligger i den almene boligsektor. Dermed er denne kortlægning også en åben invitation til samarbejde om fælles bæredygtige løsninger.

 

Vores Bidrag 2019 (sidste år)

Læs også rapporten fra 2019 eller få et hurtigt overblik med faktaarket eller den korte version.

Boligorganisationer og administrationsselskaber bliver hvert år bedt om at kortlægge deres bidrag, så vi kan følge udviklingen – i den samlede branche og for de enkelte organisationer.

Oprettelse: 19.08.2019 | Sidst opdateret: 13.04.2021

Sideansvarlig: Liv Jørgensen

Søger du bolig? - Klik her