Vores bidrag 2019

Læs resultaterne af undersøgelsen

Billede af Vores Bidrag

Kortlægning af de almene boligers verdensmålsbidrag

103 boligorganisationer fra alle dele af landet har kortlagt deres bidrag til verdensmålene. Tilsammen repræsenterer de 258.000 boliger, hvilket er 45 procent af alle almene boliger.

 

Kortlægningen afdækker, hvordan det står til med den bæredygtige udvikling i de almene boliger. Det handler bl.a. om energi- og miljøtiltag, om bæredygtighed i nybyggeriet, boligsociale indsatser og samfundsmæssige bidrag som fx praktikforløb og uddannelsespladser.

 

Formålet

Formålet med at kortlægge vores bidrag til verdensmålene er for det første at blive klogere på egne styrker og svagheder, når det kommer til bæredygtighed og ansvarlighed.

 

For det andet handler det også om at formidle det potentiale for bæredygtighed, der ligger i den almene boligsektor. Dermed er denne kortlægning også en åben invitation til samarbejde om fælles bæredygtige løsninger.

 

Læs den samlede rapport eller få et hurtigt overblik med faktaarket eller den korte version.

Fremover vil boligorganisationer og administrationsselskaber hvert år blive bedt om at bidrage med information, så vi kan følge udviklingen – i den samlede branche og for de enkelte organisationer.

Oprettelse: 19.08.2019 | Sidst opdateret: 13.01.2020

Sideansvarlig: Liv Jørgensen

Søger du bolig? - Klik her