Udfordringen omkring naboskab

Billede af Bank På Header NY

I 2019 fylder BL 100 år og ønsker med kampagnen ‘Bank På’ at fejre naboskabet - det sjove, det underlige og først og fremmest; det gode naboskab. Det er kun vores hoveddør, som adskiller dit liv fra mit. Vi inviterer beboerne til at blive en ægte del af en ny bevægelse for et bedre naboskab. Kender du din nabo, så forbedrer det kort og godt din livskvalitet.

Udfordringen omkring naboskab
Udfordringen er alt det, som skiller os ad. Diskussioner om storskrald. Hundelorte på græsset. Lyden af boremaskiner og høj musik. Sure opslag på Facebook eller larm fra et menneske, som måske ikke har det godt. Og så den ensomhed.

350.000 danskere i alderen 16 år og opefter oplever alvorlig ensomhed. Af de voksne er der 150.000 mellem 30 og 60 år som oplever alvorlig ensomhed. Det er alt for mange.

Ensomhed mistrives i fællesskaber. Og fællesskaber kan ingen skabe alene. Mennesker er vigtige for hinanden. - Måske vil du bare være i fred og det er også fint, men fakta er, at alt for mange sidder alene i deres lejligheder og føler sig udenfor fællesskabet. De modtager aldrig en udstrakt hånd og opmærksomhed fra andre.


Søger du bolig? - Klik her