Almene Boligdage

Almene Boligdage 2020

Almene Boligdage 2020 afholdes i Bella Center, København den 11.-12. september

Almene Boligdage er branchens fælles event, hvor ansatte og valgte fra hele landet samles for at dele nogle af de mange aktuelle og spændende tiltag, projekter og opgaver, som boligorganisationerne bidrager med til udvikling af lokalområderne og velfærdssamfundet. Målet er at vidensdele og inspirere os alle til nye måder at arbejde og samarbejde på.

 

Programmet, som er under udarbejdelse, vil blandt andet består af aktiviteter som boligorganisationerne byder ind med. I har dermed mulighed for at præsentere tiltag fra jeres boligorganisation til inspiration og læring for jeres kolleger i sektoren.

 

Arrangementet tager i 2020 afsæt i den almene sektors rolle som en samarbejdsorienteret samfundsaktør, der udvikler velfungerende og bæredygtige løsninger til branchen og til velfærdssamfundet.

 

Temaet for Almene Boligdage 2020 er derfor Fællesskaber – Sammen Om Et Endnu Bedre Liv.

 

Fællesskaber skal her forstås som de samarbejder, der opstår mellem almene boligselskaber, private, offentlige og civilsamfundsaktører, som har et fælles mål om at udvikle løsninger, der resulterer i endnu bedre liv for vores beboere og er til gavn for lokalområdet og velfærdssamfundet.

 

Det er jeres løsninger og jeres erfaringer med inddragelse og samarbejdspartnere, der er omdrejningspunktet for Almene Boligdage 2020.


Du kan også downloade informationshæftet 'Jeres aktivitet på Almene Boligdage 2020' her!

 

 

Ønsker I at bidrage til Almene Boligdages program skal forslaget sendes til BL’s sekretariat senest den 20. november 2019 på almeneboligdage@bl.dk.

Tidsplan for AB20

20. november 2019 – frist for indsendelse af aktivitetsforslag

Januar 2020 – tilmelding til AB20 åbner

April 2020 – program for AB20 offentliggøres

11. - 12. september – Almene Boligdage 2020

Oprettelse: 08.08.2019 | Sidst opdateret: 17.10.2019

Sideansvarlig: Lea Astrid Darmon

Søger du bolig? - Klik her