Såbare beboere

Vi huser beboere med særlige sociale og sundhedsmæssige udfordringer som en del af vores formål. Når der løses boligsociale opgaver i denne forbindelse, er det som en del af vores kerneydelse, og som en del af vores samfundsansvar.

 

Psykisk sårbarhed

Psykisk sårbarhed

Psykisk sårbare beboer kan til tider opleves som en udfordring for dennes naboer og boligorganisation.

Rundt om i landet arbejdes der kontinuerligt for at støtte beboere og naboer samtidig med at boligorganisationerne håndtere opgaven på den bedst mulige måde, for at sikre socialt og økonomisk velfungerende afdelinger/boligområder. Dette indebærer bl.a. et tæt samarbejde mellem boligorganisation og kommune.

Læs mere om arbejdet for psykisk sårbare beboere

Læs også: Sådan undgår boligselskab udsættelser af psykisk sårbare


Hjemløshed

Hjemløshed

Almene boliger er helt centrale når det kommet til bekæmpelsen af hjemløshed. Vi tilbyder en lang række forskellige boligformer, der bliver hjem til tidligere hjemløse.

Sammen med landets kommuner arbejder vi hele tiden på at finde de bedste løsninger, der skal sikre boliger til alle – også de borgere som har svært ved at finde fodfæste i en egen bolig.

Udgangspunktet for dialogen med kommunerne om løsning af hjemløseproblematikker er styringsdialogen, kommunernes anvendelse af boligsocial anvisning af de hjemløse borgere, indgåelse af udlejningsaftaler, der sikrer spredning og fastholdelse af balanceret beboersammensætning i boligområderne mv. 

Læs mere om arbejdet med hjemløshed

Ensomhed (mangler tekst)

Søger du bolig? - Klik her