BL inviterer til DHL i Aarhus og København i 2024

BL tilbyder igen sine medlemmer en mulighed for at mødes, når DHL Stafetten igen løbes eller gennemføres i gå-tempo - i Aarhus og København 21. og 29. august.

Billede af BL DHL 300823 073

BL tilbyder igen sine medlemmer en mulighed for at mødes, når DHL Stafetten igen løbes eller gennemføres i gå-tempo - i Aarhus og København 21. og 29. august.

Over 500 ansatte omkring landets almene boliger løb i 2023. Se billederne her!

Vi samles igen i 2024 til det store motions-arrangement med masser af indbygget kollegial hygge og mulighed for at møde andre, der også arbejder for landets almene boliger. DHL er tid til samvær, hygge og lidt hård konkurrence 😊.

Konceptet for i år er 'de almene boligers egen løbeklub'. Med løbeklub mener vi, at vi til DHL er én stor løbeklub. Men at vi også i hverdagene kan motionere sammen. Konceptet kan måske være en idé til at lave egne løbeklubber og skabe gode fællesskaber omkring motion?

Der er åbent for tilmelding via linket her - deadline er 5. juni.I Aarhus løbes der 21. august. I København løbes der i Fælledparken 29. august.

Distancen er begge steder de sædvanlige 5 km.

Sidste år deltog mange i løbsdelen, men også rigtig mange har fået øjnene op for walk-delen. Her er der skruet ekstra op for den kollegiale hygge på samme distance, men med lavere tempo gode snakke ude på selve ruten.

I 2023 deltog følgende boligorganisationer og administrationsselskaber: fsb, Boligorganisationen Tårnbyhuse, AL2bolig, Domea.dk, ALBOA, Boligkontoret Århus, Boligforeningen Århus Omegn, Brabrand Boligforening, Lejerbo, Østjysk Bolig, FA09, Bo-Vest, Ringgården, Boligselskabet Sjælland, KAB, Boligkontoret Danmark, Boligforeningen AAB, BL – Danmarks Almene Boliger, Landsbyggefonden, Byggeskadefonden.

BL sørger igen i år for tilmelding, t-shirt til deltagerne og forplejning på stedet.


NB: Vi vil så vidt muligt forsøge at imødekomme alle indkommende ønsker. Ved stor interesse kan det dog være nødvendigt at sætte en begrænsning på antal tilmeldte hold pr. organisation.I så fald hører I direkte fra BL.


Der er åbent for tilmelding via linket her - deadline er 5. juni.

Der dystes igen om et trofæ blandt løbeholdene i både Aarhus og København

Oprettelse: 16.04.2024 | Sidst opdateret: 27.05.2024

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her