UDSOLGT: Morgenudsigt: Trænger beboerdemokratiet til en renovering?

Trænger beboerdemokratiet til en renovering? Kom og få en kop kaffe og en croissant til denne Morgenudsigt hos BL, hvor du kan komme svaret nærmere med et akademiske blik. Arrangementet er afviklet.

Billede af Almene Mål (3)

ARRANGEMENTET ER AFVIKLET!

Se Morgenudsigt 20. marts, 2024: 'Trænger beboerdemokratiet til en renovering?': 

 

Om Morgenudsigt 20. marts, 2024: 'Trænger beboerdemokratiet til en renovering?': 

Beboerdemokrati er det guld, den danske almene model er bygget på.

Beboerdemokratiet er styrende for landets boligorganisationer, men fungerer det optimalt?

Kom og få en kop kaffe og en croissant til denne Morgenudsigt hos BL, 20. marts kl. 09.00 - 10.30, hvor du kan komme svaret nærmere med et akademiske blik fra fire forskere. Det foregår på Studiestræde 50, 1554 Kbh V. 

Hør mere om ‘associational governance’ i Norden i anledning af udgivelsen af bogen ‘Associative Governance in Scandinavia: Organizing Societies by “Combining Together”, som dykker dybt ned i emnet omkring de demokratiske strukturer. Du kan hente bogen gratis her.

I et af bogens kapitler kigger forfatterne på boligorganisationer og beboerdemokratiets betydning og rolle i samarbejdet om at skabe blandede byer.

Du kan bl.a. møde bogens forfattere Anker Brink Lund og Søren Christensen, der har udført arbejdet for Center for Civilsamfundsstudier ved Copenhagen Business School. Vi undersøger, hvad kan vi lære af de andre nordiske lande, når det drejer sig om vedligeholdelse af beboerdemokratiet. Og så ser oplægsholderne nærmere på udfordringerne og løsningerne.

Kom gratis til Morgenudsigt og vær med!

Vi glæder os til at se dig!

 

Oprettelse: 27.02.2024 | Sidst opdateret: 03.04.2024

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her