VENTELISTE: Skal fremtidens sundhedsindsatser placeres der, hvor de syge bor?

Kom til gratis morgen-arrangement 27. november Kl. 08.30-09.30 om sundhed. 

Billede af Design Uden Navn (21)

Der stilles store krav til fremtidens sundhedsvæsen; det skal gøres mere nært, nå flere i en aldrende befolkning, have flere forebyggende tilbud og samtidig bekæmpe ulighed i sundhed.

 

Men når sundhedsvæsenet skal være nær borgeren, og flere skal behandles i eget hjem, hvad er det så, vi taler om?


Kom til Morgenudsigt og bliv klogere på sundheden omkring landets almene boliger. Morgen-arrangement er fysisk hos BL - Danmarks Almene Boliger, mandag 27. november Kl. 08.30-09.30, Studiestræde 50 i København. Døre åbnes kl. 08.00. Der serveres croissanter og kaffe.

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig arrangementet 'Skal fremtidens sundhedsindsatser placeres der, hvor de syge bor?' lige her!

I Danmarks almene boligområder bor 1 million mennesker. Her bor mange mennesker tæt på hinanden. Tidligere målinger har vist, at sundhedstilstanden halter bagud blandt beboerne i de almene boligområder.

 

På morgenbriefing offentliggøres en ny undersøgelse af Statens Institut for Folkesundhed (SDU). Det er allernyeste viden om de almene beboeres sundhedstilstand.

 

Sundhedsdata om de almene beboere kommer fra Den Nationale Sundhedsprofil, og kan sammenlignes med den øvrige befolkning. Med mere viden om helbredsudfordringerne kan vi bedre og mere effektivt målrette sundhedsindsatser.

 

Men hvordan kan den nære sundhedsvæsen se ud i fremtiden? Hvordan understøtter vi mobile og fleksible sundhedstilbud? Og hvordan kan den nyeste sundhedsteknologi blive en del af hjemmet?


Morgenudsigt om sundhed har 27. november disse oplægsholdere:


Ole Nikolaj Møbjerg Toft, s
undhedspolitisk analytiker ved Altinget og bl.a. vært for sundheds-podcasten Politisk Stuegang.

 

Henning Langberg, Innovationschef på Rigshospitalet og dr.med. Professor. Han deler ud af sin viden om nye innovative løsninger til nære sundhedsindsatser.

 

Anne Illemann Christensen, Ph.d. og forskningschef ved Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet.

 

Bent Madsen, Administrerende direktør i BL – Danmarks Almene Boliger.

 

Opdateret 20.11.23: Der er VENTELISTE til arrangementet. Tilmeld dig gerne, vi skriver til dig, hvis der bliver en ledig plads!

 

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig arrangementet 'Skal fremtidens sundhedsindsatser placeres der, hvor de syge bor?' lige her!


Oprettelse: 06.11.2023 | Sidst opdateret: 20.11.2023

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her