BL søger talstærk student til analyser og policy

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem samfundsanalyse og politikudvikling? Og vil du være med til at styrke rammerne for de almene boliger, som i dag danner hjem for en million danskere? Så er det måske dig, vi søger, som student til BL’s analyseenhed.


Jobbet
Som student i BLs analyseenhed vil du blive del af et dynamisk og engageret økonomteam på fem.

Sammen med dine kollegaer vil du bidrage til at udvikle og udarbejde analyser af samfundsøkonomiske forhold, som kan bruges offensivt i den politiske interessevaretagelse og offentlige debat.

Analyserne spænder bredt og omhandler emner inden for udviklingen på boligmarkedet, herunder udbud og efterspørgsel, finansiering og bæredygtigt nybyggeri og grønne renoveringer af almene boliger samt sociale indsatser.

Du kommer i særlig grad til at arbejde med registerdata på individniveau om almene beboeres beskæftigelse, uddannelse, indkomst, boligkarakteristika og huslejeudgifter, men også makrobaseret med fx byggeri, klima og energiforhold, samt surveydata o.l. 

Analyseenheden indgår naturligt i alle husets projekter og det daglige arbejde foregår i tæt samspil med bl.a. BL’s udviklingskonsulenter, jurister og kommunikationsfolk.


Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er stud.polit./oecon. eller læser anden relevant uddannelse og har afsluttet andet år af studiet.

Du er reflekterende, holder et højt fagligt niveau og tør spørge ind, når du er i tvivl.

Du har lyst til at arbejde med register- og surveydata og er hjemmevant i Excel. Kendskab til Stata og registerdata er en fordel, men det er ikke en betingelse, da oplæring vil ske.

Endelig har du et stort gå-på-mod og er nysgerrig på at lære mere om politisk interessevaretagelse.


Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du vil få styrket dine analytiske og kommunikative kompetencer og få god praktisk erfaring til at supplere din uddannelse med.

Du vil blive del af en enhed med en udpræget holdånd, hvor der er en tæt sparring om opgaverne og en god feedback-kultur.

Enheden er del af BL’s direktionssekretariat, og her er vi i alt 15 engagerede og hjælpsomme kolleger.

Du kan forvente en arbejdsplads med en uformel tone og et højt humør.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer pr. uge. Vi tager hensyn til din undervisning, eksamensperiode o.l. Til gengæld forventer vi, at du er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder.


Hvor?
Vi bor i centrum af København og få skridt fra Rådhuspladsen på:

Studiestræde 50
1554 København V

 
Kontakt og ansøgning
Ansættelsesstart hurtigst muligt. Send en kort ansøgning, CV samt kopi af dine foreløbige eksamensresultater til hr@bl.dk senest mandag den 21. juni kl. 12. Vi indkalder til samtaler løbende. Vil du høre mere om stillingen, så ring eller skriv til cheføkonom Solveig Råberg Tingey srt@bl.dk  / 3016 1118.  Løn efter aftale. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning. BL behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her


Vi glæder os til at høre fra dig!


BL – Danmarks Almene Boliger

BL er interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. I alt er vi ca. 500 boligorganisationer, der tilsammen råder over en halv million hjem. Vores hjem er overkommelige i pris og rummer gamle og unge, familier og handicappede. De, der har det svært, og de, der har det nemmere. Et-, to- og tre-sprogede. Vores hjem er kort sagt bæredygtige både økonomisk og socialt. For fællesskabet og for den enkelte

Læs mere om BL på www.BL.dk eller find os på Linkedin

 

Oprettelse: 02.06.2021 | Sidst opdateret: 02.06.2021

Sideansvarlig: Marianne Aurdal

Søger du bolig? - Klik her