Praktikant til projektledelse og events hos BL - Danmarks Almene Boliger

I afdelingen for Samarbejde & Udvikling søger vi i BL en praktikant, der i forårssemesteret 2022 vil indgå i vores team af konsulenter, der hver dag arbejder med forskellige projekter og events. Arbejdspladsen er i København.

Billede af Domen Bornholm

BL – Danmarks Almene Boliger er interesseorganisation for ca. 500 almene boligorganisationer, der huser tilsammen 1 million mennesker i Danmark. I BL arbejder vi for at søge indflydelse på den almene boligsektors udvikling og plads i velfærdssamfundet både økonomisk, teknisk og socialt.

I afdelingen for Samarbejde & Udvikling søger vi en praktikant, der i forårssemesteret 2022 vil indgå i vores team af konsulenter, der hver dag arbejder med forskellige projekter og events, der har til formål at skabe de bedst mulige rammer for skabelsen af sociale forandringer, herunder udviklingen af den almene boligsektor som civilsamfundsaktør. 

Så hvis du har lyst til at bruge et semester på, at løfte nogle af vores dagsordner ud over rampen i form af events og spændende projekter, så er det dig, vi er på udkig efter.

 

Stillingen:

I afdelingen for Samarbejde & Udvikling har vi lige nu fokus på en lang række spændende og vigtige områder, bl.a. bekæmpelsen af ensomhed, økonomisk rådgivning, social bæredygtighed i byggeriet og udviklingen af demokratisk deltagelse i den almene sektor.

Som praktikant vil du få mulighed for at arbejde med de indsatsområder, som matcher dine faglige interesser og kompetencer.

I foråret skal vi udvikle et nyt koncept for morgenmøder og netværk samt planlægge BL’s deltagelse på årets Folkemøde på Bornholm, hvor vi siden folkemødets start har haft et omfattende program i BL’s Dome i Allinge. Som praktikant skal du sammen med kolleger på tværs af huset arbejde med BL’s events – og du kan særligt få en central rolle i projektgruppen omkring Folkemødet.

Din profil:

Vi søger dig som:

 • Er initiativrig og har lyst til at arbejde kreativt med projekter og afvikling af events.
 • Kan arbejde struktureret og sikre fremdrift
 • Har gode skriftlige formuleringsevner og måske er du også en haj på de sociale medier.
 • Ikke er bange for i et lille team at bidrage til at løse praktiske såvel som analytiske opgaver.
 • Din studiemæssige baggrund er mindre vigtig, men du har afsluttet din bacheloruddannelse fx indenfor humaniora eller samfundsfag.

 

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og udviklende praktikforløb, hvor du får stor indflydelse på egne opgaver
 • En mulighed for at få afprøvet din faglighed i praksis
 • Erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø i en afdeling, der vægter arbejdsglæde, høj faglighed og engagerede kollegaer højt
 • Mulighed for at udvide dit faglige og professionelle netværk
 • Gode forhold i hjertet af København
 • En praktikvært, der vil være med til at sikre at du opnår masser af erfaring og læring under dit praktikophold

Ansøgning:

Praktikstillingen er på ml. 22-37 timer om ugen og vil forløbe fra primo februar 2022 til medio eller slut juni, alt efter hvad der passer med studiet. Stillingen er ulønnet.

Send din ansøgning og CV senest den 22. december kl. 12. Men send gerne en ansøgning med det samme, da vi læser dem løbende.

Vil du vide mere om stillingen kontakt afdelingschef Rikke Lønne ril@bl.dk / 31180777.

https://www.bl.dk/om-bl/rapporter-og-logoer/bl-samler-personoplysninger-ved-rekruttering/ kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

 

BL - Danmarks Almene Boliger
BL er interesse – og brancheorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. Næsten 1 million mennesker i Danmark bor i de 600.000 almene boliger over hele landet. Vores hjem er overkommelige i pris og rummer gamle og unge, familier og handicappede. De, der har det svært, og de, der har det nemmere. Et-, to- og tresprogede. Vores hjem er kort sagt bæredygtige både økonomisk og socialt. For fællesskabet og for den enkelte.

Du kan læse mere om BL på bl.dk og på Facebook under BL – Danmarks Almene Boliger

 

Oprettelse: 11.12.2021 | Sidst opdateret: 11.12.2021

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

PDF Fil

Praktikant til projektledelse og events

Download
Søger du bolig? - Klik her