Boligsocial studentermedhjælper med flair for kommunikation søges

Vil du fortælle om mennesker, der rykker sig og sociale indsatser der virker? Vil du tage din nysgerrige kasket under armen og give andre indblik i boligsociale indsatser? Så er det måske dig, vi leder efter.

Billede af mure.jpg

Vil du fortælle om mennesker, der rykker sig og sociale indsatser der virker? Vil du tage din nysgerrige kasket under armen og give andre indblik i boligsociale indsatser? Så er det måske dig, vi leder efter.

Hvem er vi?
Boligsocialnet - placeret i Aarhus - samler mennesker og organisationer på det boligsociale felt for at skabe værdi for beboere og boligområder. Boligsocialnet er en platform for videns- og erfaringsudveksling. Det er et samarbejde mellem KL og BL – Danmarks Almene Boliger. Vi arrangerer netværksmøder, kurser og konferencer. Du bliver en del af et dynamisk team, der vægter samarbejde og arbejdsglæde højt.

Vi er et team, der er meget på farten. Når vi er samlet, bruger vi hinanden til sparring og udvikling, så vi kan lave arrangementer af høj kvalitet. Vi har en uformel tone og er vilde med at gøre vores bedste.

Hvem søger vi?
Det vigtigste er, at du elsker at skrive, lave videoer og sætte dig selv i spil som kommunikator. Du skal være selvstændig og en god teamplayer.

I øvrigt tænker vi, at du:
• Er engageret, og har lyst og energi til at kontakte forskellige aktører
• Er under uddannelse indenfor journalistisk, kommunikation, samfundsfag eller lign.
• Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt – gerne med erfaring i at lave video

Dine arbejdsopgaver?
Som studentermedhjælper skal du opsøge og fortælle historier om boligsociale indsatser via miniartikler, videospots og nyhedsbreve. Du skal lave reportager fra fx netværksmøder om fritidsjob eller interviewe en medarbejder fra en beskæftigelsesindsats. Du skal desuden opsætte nyhedsbreve og bidrage til SoMe kommunikation samt andre forefaldende opgaver.

Hvad tilbyder vi?
• 10 timers stilling
• Et spændende og udviklende job, hvor du får stor indflydelse på løsningen af egne opgaver
• Et godt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og engagerede kollegaer
• Løn – og ansættelsesvilkår efter overenskomst

Ansøgning
Ansøgningen sendes vi linket her, senest den 23. oktober kl. 12. Samtaler afholdes d. 27. oktober 2021. Ansættelse gerne fra 1. november.
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

Yderligere information om stillingen fås ved henvendelse til funktionschef for Boligsocialnet, Louise Buch Viftrup: 22959126, lvi@bl.dk.
Her kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.


BL er interesse – og brancheorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. I alt er vi 482 boligorganisationer, der tilsammen råder over en halv million hjem. Vores hjem er overkommelige i pris og rummer gamle og unge, familier og handicappede. De, der har det svært, og de, der har det nemmere. Et-, to- og tresprogede. Vores hjem er kort sagt bæredygtige både økonomisk og socialt. For fællesskabet og for den enkelte.

Søger du bolig? - Klik her