Bliv klogere på TV- og bredbånd

Markedet for TV– og bredbåndsløsninger til boligafdelinger er - i bedste fald - uoverskueligt og kringlet. Vi har lavet nogle små rådgivningsvideoer, som gør dig klogere!

Billede af COLOURBOX2386710

Foto: Colourbox

Markedet for TV- og bredbånd er blevet meget uoverskueligt. Nye teknologier, nye koncepter og kamp om TV-rettigheder har gjort det nærmest umuligt at gennemskue, hvad den bedste løsning er. Få hjælp af BL til at vælge den løsning, der er bedst for jer.

 

I denne coronatid tilbyder vi et 2 timers møde (via online videomøde) for kun 2.000 kr. plus moms. Find kontaktoplysninger nederst i artiklen.

 

Du kan starte med at blive klogere ved at se disse små rådgivningsvideoer.

 

"Om vores tilbud og elementer i en løsning”

Køb af TV-kanaler og bredbåndsforbindelser har stor betydning for mange af de almene beboere. Boligerne bliver mere attraktive, når der er et alsidigt udbud af TV-kanaler – og de samtidig er billigere end andre steder. Og tilsvarende har de fleste beboere behov for en god og stabil internetforbindelse – også gerne til en attraktiv pris. Det er netop muligt, hvis I benytter jeres muligheder ved fælles indkøb.

 

”Hvad sker der på markedet og hvad er tidens trends”

Der er kamp om kunderne, og produkterne er ikke lette at sammenligne. Alle kneb gælder for sælgerne, når de skal have en aftale med en boligafdeling. Vi afslører nogle af fiduserne og advarer mod nogle af deres salgstricks.

 

”'Gratis' – og andre priseksempler”

Vi forklarer hvorfor ”gratis” ofte er den dyreste løsning. Vi viser andre priseksempler og økonomiske modeller.

 

”Skal alle have fiber?”

Vi beregner det sandsynlige behov for jeres bredbånd. Kontrakterne er udarbejdet af leverandørernes advokater. De tilgodeser leverandørernes behov – men glemmer kundernes! Vi viser nogle enkle anbefalinger til alle boligafdelinger og -organisationer.

 

Søg konkret, uvildig rådgivning

Store ændringer i både teknologi, produktmuligheder og lovgivning på området kan virke lidt kaotisk. Få ”oversat” sælgernes fine ord og få sikret, at alle løfterne bliver en del af en forståelig kontrakt.

 

Vores rådgivning tager højde for alle de muligheder, der er til stede på markedet, både teknisk og kommercielt. Vi hjælper også, hvis afdelingen har et tvist med en leverandør. Lad os tage bøvlet, så I kan koncentrere jer om at tage den bedst mulige beslutning for afdelingen.

 

Som erstatning for vores normale tilbud om et fysisk møde, tilbyder vi nu et 2 timers møde (via online videomøde) for kun 2.000 kr. plus moms.

 

Kontakt BL's eksterne konsulent:

Karobella Rådgivning
Thomas Brandt-Knudsen
mobil: 3096 2626 // email: thomas@karobella.dk

Læs mere om vores rådgivning inden for TV- og bredbånd her


Søger du bolig? - Klik her