Dygtig stud.jur. med ordenssans og interesse for almene boliger

Kan du lide at holde orden og skabe overblik? Og vil du gerne gøre en forskel i en spændende branche?

I BL’s juridiske funktion søger vi en dygtig jurastuderende, da vores nuværende studentermedhjælp skal på udvekslingsophold. Du vil indgå i en udfordrende og travl hverdag, hvor vi har mange bolde i luften og varetager mange opgaver, herunder rådgiver medlemmer, udarbejder notater og holder styr på lovforslag, høringer og retspraksis.

Som juridisk student vil du blive en del af BL’s direktionssekretariat, hvor den juridiske funktion er placeret. I direktionssekretariatet vil du være tæt på den politiske dagsorden og betjeningen af BL’s bestyrelse, forretningsudvalg og repræsentantskab.

 

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

- holde øje med relevant retspraksis og beboerklagenævnsafgørelser

- have overblik over relevante lovforslag, herunder høringer og den efterfølgende lovproces

- udsende dagsordener og udarbejde referater i forbindelse med møder

- bistå med opdatering af BL’s hjemmeside og undervisningsmateriale

- udarbejde udkast til notater

 

Der vil være også være andre opgaver af både juridisk og ikke-juridisk karakter, og du vil få mulighed for også selv at byde ind med gode ideer og nye opgaver.

 

Om dig

Du er jurastuderende og er god til at strukturere dit arbejde. Du tager initiativ og er skriftlig velformuleret, imødekommende, selvstændig og altid klar til at give en hjælpende hånd. 

 

Om os

BL- Danmarks Almene Boliger er branche- og interesseorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. Vi arbejder for vores medlemmers og beboernes interesser ved at søge indflydelse på den almene boligsektors udvikling både økonomisk, teknisk og socialt.

 

Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på hinandens mangeartede kompetencer og bidrager til godt humør.

 

Ansøgning og tiltrædelse

Send din ansøgning til hr@bl.dk hurtigst muligt og senest torsdag den 19. marts 2020 kl. 12. Samtaler afholdes i uge 13, og eventuelle spørgsmål kan rettes til juridisk konsulent Caroline Simone Evers på mail cse@bl.dk eller telefon 33 76 20 45.

 

Vi forventer, at du tiltræder stillingen senest den 1. maj 2020 – eller efter nærmere aftale.


Søger du bolig? - Klik her